Κεφαλονιά: Βραβεύτηκε το 2ο Δημοτικό Σχολείο Αργοστολίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (εικόνες+βίντεο)

   2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ  ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ: ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

Το Σάββατο 27 Νοεμβρίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, βραβεύτηκε το 2ο Δημοτικό Σχολείο Αργοστολίου στην Ειδική Τελετή Βράβευσης του Μαθητικού Διαγωνισμού Ζωγραφικής για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση που διοργάνωσε το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση σε συνεργασία με την Επιτροπή¨ Ελλάδα 2021.¨

Βράβευση 2ου Δημοτικού Σχολείου στο Μέγαρο Μουσικής

Posted by Σελίδα: Blog on Monday, November 29, 2021

Το έργο του μαθητή της Στ΄ τάξης ,Λασκαράτου Γεράσιμου ,ήταν μέσα στα 10 καλύτερα Πανελλαδικά και τιμήθηκε πρώτο στην κατηγορία των ατομικών έργων.

Τη βράβευση στο σχολείο μας έκανε η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως ,ενώ δόθηκαν συγχαρητήρια στο μικρό Γεράσιμο από την Πρόεδρο της Επιτροπής « Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη για τον απλό αλλά ευφυή τρόπο που αποτυπώθηκε στη ζωγραφιά ο Εορτασμός  και για  την ιδέα,η οποία προέρχεται από το μάθημα Φυσικής Αγωγής.

Βράβευση 2ου Δημοτικού Σχολείου στο Μέγαρο Μουσικής

Posted by Σελίδα: Blog on Monday, November 29, 2021

Στην κεντρική εκδήλωση, συμμετείχαν με ομιλίες η Α.Ε. Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως, η Πρόεδρος της Επιτροπής ‘’Ελλάδα 2021’’ Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, οι Υφυπουργοί Ζέττα Μακρή και Άγγελος Συρίγος, καθώς και ο Γενικός Γραμματέας Ανώτατης Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων Απoστόλης Δημητρόπουλος, ο οποίος και συντόνισε όλες τις επετειακές εκδηλώσεις φορέων του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων τη φετινή χρονιά. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, βραβεύθηκαν έργα ζωγραφικής και ταινίες μικρού μήκους που διακρίθηκαν σε μαθητικούς διαγωνισμούς, ενώ πραγματοποιήθηκε συναυλία των Μουσικών τμημάτων των Πανεπιστημίων Αθηνών, Ιονίου και Μακεδονίας.

Ευχαριστούμε θερμά την ΔΠΕ Κεφαλονιάς και τον Δ/ντή κ.Κοκκόση Γεράσιμο που διαβίβασε και προώθησε τηνσυμμετοχή μας στον Διαγωνισμό του Υ.ΠΑΙ.Θ

Συγχαίρουμε τον μαθητή μας για την βράβευση και ευχόμαστε η εμπειρία αυτή να αποτελέσει κίνητρο ώστε να καλλιεργήσει και να αγαπήσει το ταλέντο του και στο μέλλον.

Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά, να είναι πρόθυμα,να παρακινούνται και να ενθαρρύνονται για συμμετοχή σε σχολικούς διαγωνισμούς και προγράμματα γιατί έτσι αναδεικνύονται τα χαρίσματά τους και το σπουδαιότερο από όλα,  αποκτούν σπουδαίαεμπειρία από την χαρά της συμμετοχής.

 

 

Η Δ/ντρια του σχολείου

Μαραβέγια Σοφία