Κέρδισε τον καρκίνο και έχασε κιλά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας: Τι κάνει και πώς είναι σήμερα ο Θοδωρής Δρακάκης

Πέρασαν 11 χρόνια από τότε που ο Θοδωρής Δρακάκης αποχώρησε από την παρουσίαση του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων του Star και από τότε απουσιάζει από τα τηλεοπτικά δρώμενα.

Ήταν κατά πολλούς ίσως η πιο αγαπητή φυσιογνωμία στην τηλεόραση, καθώς κατάφερε να κερδίσει την καρδιά του κοινού με την ευγένειά του και το χαρακτηριστικό του χαμόγελο.

Τι κάνει και πώς είναι σήμερα ο Θοδωρής Δρακάκης των δελτίων του Star

Ο δημοφιλής παρουσιαστής ειδήσεων αναγκάστηκε να εγκαταλείψει όλα τα επαγγελματικά του καθήκοντα όταν διαγνώστηκε με μία επιθετική μορφή καρκίνου. Παρόλα αυτά, μετά από μια σκληρή μάχη, κατάφερε να ξεπεράσει την ασθένεια και πλέον ζει υγιέστατος και ευτυχισμένος μακριά από την Αθήνα και τη δημοσιότητα.

Μάλιστα στο παρελθόν και σε συνέντευξή του στο περιοδικό People είχε αναφέρει για εκείνη την ημέρα: ”Στις 2 Ιανουαρίου 2006 για ακόμη μία φορά, είχα πρόβλημα με την υγεία μου.

Για ένα χρόνο, όποτε πήγαινα τουαλέτα, έβγαζα αίμα, αλλά δεν έλεγα τίποτα για να μην αναστατώσω την οικογένειά μου. Όμως, δεν γινόταν άλλο. Πονούσα πάρα πολύ για να συνεχίσω να αποσιωπώ κι έτσι το είπα στη γυναίκα μου και πήγαμε στο νοσοκομείο.

Αυτή την εικόνα δεν θα την ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Μόλις μπήκαμε στο γραφείο του γιατρού κι αφού είχα κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις, μου είπε: Καρκίνος. Και μάλιστα επιθετικής μορφής. Θα χρειαστεί να κάνουμε εισαγωγή”

συνέχεια στο enimerotiko