Κέρκυρα: Αρνείται τον βιασμό της 34χρονης ο “δράκος του Κάβου” – Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

“Με κατηγορούν άδικα” υποστηρίζει ο 47χρονος μέσω της εκπομπής “Μαζί σου” στον ΣΚΑΪ. Αποκλειστικές πληρφορίες της Τατιάνας Στεφανίδου για τη γυναίκα που αγνούνταν στην Κέρκυρα και χθες εξετάστηκε από ιατροδικαστή.

“Χτενίζει” η Αστυνομία την περιοχή του Αγίου Πέτρου Λευκίμμης, στην Κέρκυρα, για τον εντοπισμό του 47χρονου “δράκου του Κάβου”, ύστερα από την καταγγελία 34χρονης ότι την βίασε.

Η εκπομπή “Μαζί σου” της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον 47χρονο, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί να αποκαλύψει πού βρίσκεται και στη συνέχεια υποστήριξε ότι κατηγορείται άδικα. “Αυτά που λένε για μένα δεν ισχύουν, με κατηγορούν άδικα. Δεν έχει γίνει τίποτα από αυτά, όπως τα λένε”, είπε χαρακτηριστικά.

Να σημειωθεί ότι το 2012, είχε καταδικαστεί σε 53χρονια κάθειρξης, για έξι βιασμούς, νεαρών κοριτσιών, τουριστριών, από τη Βρετανία, αλλά αποφυλακίστηκε τον Αύγουστο του 2019, χρησιμοποιώντας τον Νόμο Παρασκευόπουλου.

Η 34χρονη εξετάστηκε χθες από ιατροδικαστή και -σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Τατιάνας Στεφανίδου, φέρει ξεκάθαρα ίχνη βιασμού στα γεννητικά όργανα και στο σώμα της.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η 34χρονη, αλβανικής καταγωγής, αγνοούνταν δύο ημέρεςκαι βρέθηκε από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κέρκυρας σε μία καλύβα, στην περιοχή Αγίου Πέτρου Λευκίμμης.

Η νεαρή γυναίκα κατήγγειλε ότι “είχε πέσει θύμα απαγωγής και πολλαπλού βιασμού από τον “δράκο” του Κάβου”.

Η δήλωση της εξαφάνισης της 34χρονης γυναίκας έγινε χθες το πρωί, όταν ο 32χρονος σύντροφός της, από την Αλβανία, ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές πως πριν από ένα 24ωρο ξύπνησε το πρωί και δεν τη βρήκε στο σπίτι τους, ενώ όπως επεσήμανε, το προηγούμενο βράδυ, είχε προηγηθεί συνάντηση του ζευγαριού, με τον 47χρονο, που μετά την αποφυλάκισή του ζούσε στη Λευκίμμη, με περιοριστικούς όρους να εμφανίζεται την πρώτη ημέρα, κάθε μήνα, σε αστυνομικό τμήμα, καθώς και την απαγόρευση της εξόδου του από την Κέρκυρα.

Μετά τη δήλωση εξαφάνισης της, άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας στη Λευκίμμη, εξαπέλυσαν «ανθρωποκυνηγητό», προκειμένου να εντοπίσουν την 34χρονη, αλλά και τον 47χρονο φερόμενο δράστη.

Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να ισχυρίστηκε η 34χρονη, «ο 47χρόνος την απήγαγε και την κρατούσε όμηρο, ενώ υπό την απειλή της ζωής της, τη βίαζε».

Πηγή: newsit.gr