Κηδεία Βοσκόπουλου: Με τραγούδια αποχαιρετούν τον «πρίγκιπα»

Κηδεία Βοσκόπουλου: Σε πολύ βαρύ κλίμα το τελευταίο «αντίο» στον Τόλη Βοσκόπουλο ο οποίος έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα (19/7/2021) μετά από ανακοπή.

Από νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης (21/7/2021), καλλιτέχνες, συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές του αξέχαστου Τόλη είχαν συγκεντρωθεί στο Α’ Νεκροταφείο για να τον οδηγήσουν στην τελευταία του κατοικία και να του πουν το στερνό “αντίο”.

Κάποιοι όμως από τους θαυμαστές του, θέλησαν να τον αποχαιρετήσουν με τον δικό τους τρόπο, με αυτόν που πιστεύουν πως θα τον ευχαριστούσαν περισσότερο. Με τι άλλο λοιπόν από τη μουσική;

Ένα καλλίφωνος θαυμαστής του, ένας άλλο με μπουζούκι και ένας τρίτος με κιθάρα άρχισαν να παίζουν τη μεγαλύτερη επιτυχία του, το «Αγωνία» παρασύροντας και όλους τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους στο να το σιγοψιθυρίσουν.

Η στιγμή συγκινητική πραγματικά αν σκεφτεί κανείς ότι ο Τόλης Βοσκόπουλος «σφράγισε» με τις επιτυχίες του και τις ερμηνείες του μία ολόκληρη εποχή του ελληνικού πενταγράμμου.

Να θυμίσουμε ότι η κηδεία πραγματοποιήθηκε στο Α’ Νεκροταφείο με απόφαση του δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, τιμής ένεκεν με δημοτική δαπάνη.

Πηγή: eleftherostypos.gr