Κιβωτός του Κόσμου: «Είναι μια κακή κατασκευή», λέει ο πατήρ Αντώνιος για τις κατηγορίες

Κύκλοι του πατέρα Αντώνιου υποστηρίζουν πως όλες οι κατηγορίες θα καταπέσουν, ενώ ο ίδιος επιμένει πως «είναι όλα ψέματα». Σαρωτικοί έλεγχοι από την οικονομική αστυνομία και διαδικασία αξιολόγησης εργαζόμενων και εθελοντών από τη νέα διοίκηση στην Κιβωτό του Κόσμου.

Τη στιγμή που διαρκώς προκύπτουν νέα στοιχεία για τις καταγγελίες που αφορούν την Κιβωτό του Κόσμου, κύκλοι του πατέρα Αντώνιου συνεχίζουν να διαψεύδουν τα πάντα. «Πρόκειται για μια κακή κατασκευή», ανέφεραν χαρακτηριστικά σε ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το περιβάλλον του μέχρι πρότινος επικεφαλής της ΜΚΟ υποστηρίζει πως όλες οι κατηγορίες θα καταπέσουν, ωστόσο, θεωρούν βέβαιο ότι θα προκύψουν κι άλλες καθώς πρόκειται για «στημένη» υπόθεση σε βάρος τους.

Ο ίδιος ο πατέρας Αντώνιος σε δήλωσή του στον τηλεοπτικό σταθμό επιμένει πως όλα είναι ψέματα και πως δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα.

«Είναι όλα ψέματα. Δεν έχω κάνει κάτι. Ό,τι έκανα στη ζωή μου καλύτερα, είναι να βοηθήσω αυτά τα παιδιά, για τα οποία είναι όλο το έργο μου στην εκκλησία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή: newsbomb.gr