“Κιβωτός του Κόσμου” – Οικονόμου: “Καθαίρεση” από την Διοίκηση της παπαδιάς και του πατρός Αντωνίου

Οι ανακοινώσεις του κυβερνητικού επροσώπου για την “Κιβωτό του Κόσμου” μετά την έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου.

Ανακοινώσεις για όσα αποφασίστηκαν στην σύσκεψη που έγινε στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό για την συνέχιση της λειτουργίας της δομής Κιβωτός του Κόσμου κάνει αυτή την ώρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Το πρώτο πράγμα που ανακοίνωσε ο Γιάννης Οικονόμου ήταν η απόφαση της κυβέρνησης να «ξηλώσει» τη διοίκηση της Κιβωτού του Κόσμου και να την αντικαταστήσει. «Πρώτη έγνοια μας, είπε, είναι τα παιδιά».

«Οι καταγγελίες είναι σοβαρές για ένα εξαιρετικά ευαίσθητο θέμα με παιδιά που έχουν βρεθεί εκτός εστίας για διάφορους λόγους. Χρειάζεται πλήρης διερεύνηση και όχι βιαστικά συμπεράσματα. Η ΕΛΑΣ συνδράμει τις δικαστικές αρχές.

Η προσοχή όλων μας πρέπει να είναι στραμμένη στην ασφάλεια των παιδιών που διαμένουν στην Κιβωτό και να έχουν την μέγιστη δυνατή προστασία.

Μετά από σύσκεψη αποφασίστηκε η άμεση αντικατάσταση της διοίκησης της Κιβωτού. Η πρώτη μας έγνοια είναι τα παιδιά και μπορεί να πραγματοποιηθεί χάρη σε μια διάταξη που ψηφίστηκε τον περασμένο Απρίλιο», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Πηγή: newsit.gr