ΚΚΕ: Στόχος είναι η ιδιωτικοποίηση της πυρασφάλειας της χώρας (pics+video).

Το νησί μας επισκέφθηκε ο Μιχάλης Μιχαήλ , απόστρατος ανθυποπυραγός του πυροσβεστικού σώματος, μέλος του τμήματος της Κ.Ε. επιτροπής του ΚΚΕ για τα σώματα ασφαλείας και της ένοπλες δυνάμεις.

Επισκέφθηκε χθες Κυριακή περιοχές των καμμένων στα Λουρδάτα και στις 5.30 το απόγευμα επισκέφθηκε τον πυροσβεστικό σταθμό Ληξουρίου. Σήμερα  στις 9.30 το πρωί επισκέφθηκε τον πυροσβεστικό σταθμό του Αεροδρομίου και στις 11.00 την πυροσβεστική Αργοστολίου.. Το μεσημέρι παραχώρησε συνέντευξη τύπου.

Όπως είπε ο κ. Μιχαήλ επισκέφθηκε το νησί μας με αφορμή τις τελευταίες πυρκαγιές στην Κεφαλονιά, ειδικά στην περιοχή στα Λουρδάτα το κόμμα αποφάσισε να κάνει περιοδεία στις περιοχές αυτές για να έχει μια ιδία αντίληψη για το εύρος των καταστροφών και τις αιτίες. Στην περιοδεία στα Λουρδάτα αυτό που αποτυπώθηκε όπως και σε άλλες περιοχές της χώρας μας, εόναι ότι από καθαρή συγκυρία, από καθαρή τύχη δεν είχαμε θύματα και μεγάλες ζημιές περιουσιών.

;Για τα προβλήματα των πυροσβεστών την Κεφαλονιά ο κ. Μιχαήλ είπε ότι οι πυροσβέστες του νησιού του έθεσαν το θέμα της ασφάλειας, όπως το γεγονός ότι πολλά οχήματα φέρουν ελαστικά 15ετίας, την υποστελέχωση, το γεγονός της μη πληρωμής των υπερωριών τους, καθώς επίσης ότι γίνεται εξαίρεση τους από όλο τον Δημόσιο Τομέα, όσον αφορά τις υπερωρίες και το μισθολόγιό τους”..

 Μέσος όρος ετήσιας μείωσης πιστώσεων περιόδου κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ – ΝΔ. -117.027.265. ή -23,42%. Μέσος όρος ετήσιας μείωσης κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ -113.751.693 ή -22,77%. Μέσος όρος ετήσιας μείωσης πιστώσεων του Π.Σ. για τη 10ετία -115.389.480 ή -23,10%.

 

         

Αναδημοσιευση από www.kefalonianews.gr