Κλείδωσαν τους διαρρήκτες μέσα στο διαμέρισμα – Κινηματογραφικές σκηνές στη Νέα Σμύρνη!

Αντιμέτωπο με δύο κακοποιούς ήρθε ζευγάρι που λίγο πριν τις 19:00 το απόγευμα της Δευτέρας επέστρεψε στο σπίτι του, σε διαμέρισμα πολυκατοικίας επί της οδού Δαρδανελίων στη Νέα Σμύρνη.

Φτάνοντας στην πόρτα του διαμερίσματος τους, αντιλήφθηκαν ότι είναι παραβιασμένη η πόρτα και ότι μέσα βρίσκονται δύο διαρρήκτες που ετοιμάζονταν να φύγουν.

Το ζευγάρι κινήθηκε γρήγορα, τράβηξε την πόρτα και έφυγε προς τα κάτω, κλειδώνοντας την κεντρική είσοδο για να «εγκλωβίσει» τους κακοποιούς.

Οι διαρρήκτες πανικοβλήθηκαν, επέστρεψαν στο διαμέρισμα και πήδηξαν από το μπαλκόνι για να ξεφύγουν.

Κατά την προσπάθεια διαφυγής τους μάλιστα φέρεται να απείλησαν με κατσαβίδι τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος, ο οποίος επιχείρησε να τους σταματήσει μαζί με άλλους γείτονες που εκείνη την ώρα βρίσκονταν έξω. Ένας από τους γείτονες, ο οποίος είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο του εκείνη την ώρα, καταδίωξε τους κακοποιούς αναγκάζοντας τους να πετάξουν μετά από δύο στενά ένα πορτοφόλι.

Τελικά, στη συμβολή των οδών Ευξείνου Πόντου και Αρσακείου, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ακινητοποίησαν και πέρασαν χειροπέδες σε έναν από τους διαρρήκτες.

Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για Γεωργιανό, ενώ πάνω του βρέθηκαν και κάποια τιμαλφή από τη «μπούκα».

Πηγή: reader.gr