Κλοντιάνα Τσέλο: Φυλάκιση 21 χρόνια για την δολοφονική απόπειρα του πατέρα του γιου της-Ποια η σχέση της με την Κεφαλονιά

Η 50χρονη καταδικάστηκε για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του 70χρονου οφθαλμίατρου, την απόπειρα αρπαγής του ανηλίκου παιδιού τους, αλλά και για οπλοφορία και οπλοχρησία.

Την ενοχή της κατηγορουμένης είχε ζητήσει νωρίτερα ο εισαγγελέας της έδρας, αναφέροντας στην αγόρευσή του πως σκόπευσε και έπληξε σε ζωτικά σημεία το θύμα.

«Η κατηγορούμενη σκόπευσε και έπληξε σε ζωτικά σημεία το θύμα. Η εμπλοκή στο όπλο έσωσε το θύμα από το μακάβριο τέλος» είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε «Η κατηγορούμενη προκειμένου να ολοκληρώσει το έργο της συνέχισε να τον χτυπά στο κεφάλι με το όπλο και στη συνέχεια με μια πέτρα. Όλοι οι ισχυρισμοί της δε στέκουν στην κοινή λογική. Μια φράση κράτησα από την κατάθεση του θύματος: “Δώστε μου λίγα χρόνια ζωής”».

Από την πλευρά της η 50χρονη, κατά την απολογία της στο δικαστήριο, η οποία διήρκησε τέσσερις περίπου ώρες ισχυρίστηκε:

«Αρνούμαι τις κατηγορίες σε βάρος μου. Είμαι αθώα και βρέθηκα σε κατάσταση άμυνας. Από το 2018 έως πρόσφατα προσπαθούσαν να με βάλουν στο ψυχιατρείο. Κάθε έξι μήνες ήθελε να έχει χαρτί ότι δεν είμαι καλά για να παίρνει τα μερίσματα μου. Δεχόμουν απειλές. «”Σταματά τις ενέργειες που κανείς. Θα σε βάλουμε ψυχιατρείο, θα σε ξεκάνουμε με ένεση”, μου έγραφαν» ανέφερε η 50χρονη ενώ στη συνέχεια έδωσε τη δική της εκδοχή για την ημέρα της επίθεσης περιγράφοντας τη στιγμή που είδε τον πρώην σύντροφο της να φτάνει στην πιλοτή του σπιτιού του.

«Η ώρα πέρασε και περίπου στις 3 βλέπω το αυτοκίνητο του. Περιμένω να βγουν από το αμάξι. Έχει ανοίξει τη γκαραζόπορτα με το κοντρόλ. Βγήκε από το αμάξι το παιδί και ήρθε στην αγκαλιά μου. Γυρίζω το κεφάλι μου και αυτός με έχει σημαδέψει στο κεφάλι με το όπλο του. Του λέω «τι βλακείες κανείς!»Αρπάζω το όπλο, έμοιαζε με παιδικό. Εκείνος ορμάει πάνω μου. «Φέρτο ηλίθια! Θα σε σκοτώσω! Πες στο παιδί να έρθει πίσω, θα σε σκοτώσω και τις δυο!». Ήμουν σε καθεστώς τρόμου. Πάνω στο διαπληκτισμό δεν ξέρω που πήγαιναν οι σφαίρες» είπε.

Πηγή: eleftherostypos.gr

 

Η σχέση της με την Κεφαλονιά

Δείτε στον κάτωθι σύνδεσμο

Αυτό είναι το ρεπορτάζ για την 49χρονη στο “Πρωινό”: “Ο “εικονικός γάμος” στην Κεφαλονιά, οι απειλές στη ληξίαρχο, τα χρήματα που έπαιρνε από τον γιατρό και η αντίδραση του αδερφού του (βίντεο)”