Κόλαφος ο Αντώνης Κανάκης: «Δεν έχουν καν την τσίπα, δεν περιμέναμε κανένας από αυτούς να χαμπαριάσει…»

Κόλαφος ήταν ο Αντώνης Κανάκης για τη διαπλοκή μεταξύ συγκεκριμένων δημοσιογράφων και πολιτικών εξουσιών μετά την τραγωδία στα Τέμπη. «Δεν έχουν καν την τσίπα, δεν περιμέναμε κανένας από αυτούς να χαμπαριάσει…» ήταν μερικά από τα αιχμηρά λόγια του παρουσιαστή, μετά την σφοδρή επίθεση που δέχτηκε.

Ο παρουσιαστής ανέφερε πως «δεν περιμέναμε κανένας από αυτούς να χαμπαριάσει και να αλλάξουν στο παραμικρό στάση, ύφος και γλώσσα του σώματος. Βγήκαν και είπαν ακριβώς αυτά τα θλιβερά πράγματα που περιμέναμε να πούνε, τα οποία είναι ανάξια λόγου».

Αντώνης Κανάκης για Τέμπη

 

Επίσης, είπε ότι «αυτό που είναι άξιο λόγου και θα το πω πιο συνοπτικά και για τελευταία φορά είναι ότι παρακολουθούμε εδώ και καιρό μία ακραία και ξεδιάντροπη διαπλοκή μεταξύ συγκεκριμένων δημοσιογράφων και πολιτικών εξουσιών, δύο μέρη που εξ ορισμού θα έπρεπε να είναι απέναντι, αλλά συναλλάσσονται και συνεργάζονται στενά» είπε αρχικά ο Αντώνης Κανάκης.

«Παρακολουθούμε αυτή την ακραία και ξεδιάντροπη διαπλοκή να εξελίσσεται μπροστά στα μάτια μας σε κοινή θέα και μάλιστα το ιδιαιτέρως εξοργιστικό είναι ότι δεν έχουν καν την τσίπα, την συναισθηματική νοημοσύνη να χαλαρώσουν το υπερθέαμα διαπλοκής αυτές τις μέρες που πενθούμε τόσο βαριά», πρόσθεσε στη συνέχεια.

πηγή: athensmagazine.gr