Κολωνός: Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης στον Κολωνό. Είναι θέμα χρόνου η έκδοση νέων και πολλών ενταλμάτων σύλληψης.

Τα στοιχεία για τους «πελάτες» βιαστές προκύπτουν από τα μηνύματα και τις τηλεφωνικές επαφές με την ανήλικη, αλλά και με τον 53χρονο κατηγορούμενο, ενώ τουλάχιστον τέσσερα μικρά ονόματα ανδρών, πέραν των δύο προφυλακισμένων, που όπως κατήγγειλε την βίασαν, ανέφερε η 12χρονη κοπέλα στην κατάθεσή της στις αστυνομικές αρχές.

“Πρόσωπο κλειδί” στην υπόθεση φαίνεται πως είναι πρόσωπο το οποίο είχε καθημερινή επαφή με τον Ηλία Μίχο, καθώς είχαν στενή επαγγελματική συνεργασία. Ωστόσο, το πρόσωπο αυτό, το οποίο φέρεται να συνόδευε το παιδί σε κάποια από τα ραντεβού, φαίνεται να μην έχει κληθεί να καταθέσει στις Αρχές, αφού η μαρτυρία του δεν περιλαμβάνεται προς το παρόν στη δικογραφία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο μίνι μάρκετ του Ηλία Μίχου υπάρχουν κάμερες ασφαλείας, με τις Αρχές να αναζητούν πλέον τί ακριβώς έχει καταγραφεί από τις επισκέψεις της 12χρονης στο μαγαζί του κατηγορούμενου. Κατά τις ίδιες πηγες, κάμερες δεν υπήρχαν στο υπόγειο του καταστήματος.

Κολωνός: Αυτοί είναι τρεις από τους βιαστές της 12χρονης

Υπάρχουν τρεις άντρες που τα ονόματα τους και ο αριθμός των τηλεφώνων τους έχουν ταυτοποιηθεί από την Αστυνομία.

Ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου Live News αποκάλυψε: « Η ελληνική αστυνομία έχει επιδείξει τις φωτογραφίες και τα ονόματα τριών ανδρών στην 12χρονη και το παιδί τους αναγνώρισε. Ο πρώτος είναι ένας 32χρονος με μακριά μαλλιά και είναι νεαρός και δεν υπάρχει ηλεκτρονικό προφίλ του για κάνει την συνάντηση με το μικρό παιδί. Ο δεύτερος είναι ένας 35χρονος, είναι εύσωμος και πολύ σωματώδης και ο τρίτος είναι με περισσότερα κιλά και γυαλιά».

Με το προφίλ των τριών αυτών αντρών ανοίγει ο κύκλος των περαιτέρω συλλήψεων για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια.

Κολωνός: Συγκλονιστική αποκάλυψη για τον αριθμό των βιαστών

Η αστυνομία εκτιμά ότι οι βιαστές της 12χρονης είναι πολλαπλάσιοι. «Τουλάχιστον 40 με 50 άτομα έχουν κάνει περαιτέρω προσέγγιση με την 12χρονη», αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος. Ενώ για τον οίκο ανοχής, σύμφωνα με πληροφορίες, επιβεβαιώνεται ότι το παιδί πήγε στον οίκο ανοχής με τον 53χρονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην απολογία του ο Ηλίας Μίχος υποστήριξε ότι η 12χρονη ήταν αυτή που του έστελνε φωτογραφίες και βίντεο. Ενώ φέρεται να παραδέχθηκε ότι συνευρέθηκε με την ανήλικη 4-5 φορές στο μαγαζί του και μια στο σπίτι του, σε διάστημα που η γυναίκα του έλειπε σε διακοπές. Όσον αφορά τα όπλα τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του, υποστήριξε ότι τα κατείχε για συλλεκτικους λόγους. “Είμαι συλλέκτης 32 χρονια. Το όπλο που ανέφερε η 12χρονη το αγόρασα από έναν Σύρο, το τύλιξα σε ένα πανί και το είχα ξεχάσει σε ένα συρτάρι“.

Όσον αφορά στη μητέρα της 12χρονης, ο κατηγορουμενος ανέφερε ότι “πιστεύει πως ήξερε τι συνεβαινε” προσθέτοντας ότι “η 12χρονη μου είπε να της δώσω 50 ευρώ, για να τα δώσει στη μητέρα της, για να μας αφήσει να βγούμε, αλλά αυτό δεν έγινε“. Σύμφωνα με πληροφορίες στο λογαριασμό της μητέρας έχουν εντοπιστεί δύο επώνυμα εμβάσματα συνολικού ύψους 110 ευρώ, απο λογαριασμό του Ηλία Μίχου, το μήνα Ιούλιο.

Στις 3 Σεπτεμβρίου που αποφάσισε η μητέρα να πάει στην αστυνομία για να καταγγείλει τον Μίχο, περιέγραψε στους αστυνομικούς τους αδιανόητους διαλόγους της 12χρονης με τον βασικό κατηγορούμενο:

ΜητέραΜε το ανήλικο ήθελες να πας; Θα βρω τη γυναίκα και το γιο σου. Όλα τα έχω, έχω χάσει πάσα ιδέα, ο τάφος σου θα γίνει. Με το 12χρονο ρε; Θα σε θάψω! Πάει η ζωή μου. Σε καλώ όλη νύχτα. Πήγαινες και στον Άγιο Αρσένιο ανώμαλε. Θα σου φάω το λαρύγγι. Όλοι θα μάθουν τι είσαι.

ΜίχοςΗρέμησε έλα να τα πούμε.

ΜητέραΝα το ανοίξεις εκεί που πρέπει το στόμα σου, εκεί που θα σε πάρουν σηκωτό. Δεν τη γλιτώνεις, σήμερα μας έχεις τρελάνει

Μίχος: Τα είπατε όλα στη γυναίκα μου οκ.

Η μητέρα έστειλε στον κατηγορούμενο και ένα screenshot με τις συνομιλίες του με το παιδί όπου αυτός της λέει “θέλω να κάνουμε έρωτα”, “κανε… και στείλε μου βίντεο”

ΜητέραΤι έχεις να πεις;

ΜίχοςΟκ εγώ είμαι.

Όσο αφορά τον Γ. Σοφιανίδη, στην απολογία του υποστήριξε: “Είχα μπει σε ένα chat γνωριμιών και γνώρισα την κοπέλα. Αυτή μου είπε ότι έχει ανάγκη από χρήματα γιατί τα είχε πάρει κρυφά από τη μητέρα της και έπρεπε να τα επιστρέψει. Όταν συναντηθήκαμε μου είπε να της δώσω 50 με 70 ευρώ και “από εκείνη ότι θέλω”. Πήγαμε σε ένα ερημικό μέρος. Την άλλη μέρα με πήρε τηλέφωνο, της είπα δεν θέλω να μιλήσουμε και αυτή με απείλησε ότι θα πάει στην Αστυνομία γιατί είναι ανήλικη και μπλόκαρα το τηλέφωνό της“.

Ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι η 12χρονη τον κάλεσε από άλλο τηλέφωνο και βρέθηκαν και άλλες φορές. Όπως υποστήριξε, σε άλλη συνάντηση η 12χρονη αποχώρησε για λίγο και όταν επέστρεψε του ανέφερε ότι έδωσε τα χρήματα στη μητέρα της. Στην ερώτησή του πως το δικαιολογούσε στη μητέρα της, αυτή του απάντησε ότι θα της έλεγε ότι φροντίζει μια θεία. “Ερχόταν μόνη της στα ραντεβού, φαινόταν γύρω στα 17. Τον Ηλία Μίχο δεν τον γνωρίζω, ούτε είδα να έρχεται με άλλο πρόσωπο“.

Οι 212 πελάτες

Σε ότι αφορά τις συνομιλίες από το προφίλ της 12χρονης με τους 212 υποψήφιους πελάτες (το οποίο φέρεται να διαχεριζόταν ο 53χρονος), αυτές γίνονταν μέσω διαδικτυακής εφαρμογής blindchat. Σε αυτές, κατά πληροφορίες, αποτυπώνονται τόσο το e-mail αλλά και τα στοιχεία της PayPal κάρτας που χρησιμοποιούσαν. Οι περισσότεροι από τους υποψήφιους πελάτες έχουν σήμερα κατεβάσει το προφίλ τους, ενώ κάποιοι από αυτούς φαίνονται να αρνούνται τις προτάσεις για συνεύρεση, με φράσεις όπως “είσαι ακόμα μικρή” και “έχεις χρόνο για αυτά όταν μεγαλωσεις“.

Οι δύο κατηγορούμενοι αρχικά είχαν διορίσει ως δικηγόρο τους τον Φ. Κρανίδιωτη, αλλά ανακάλεσαν την εντολή πριν την απολογία τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συγκεκριμένος δικηγόρος είχε παραστεί ως συνήγορος στην υπόθεση του διαζυγίου του Ηλία Μίχου με τη σύζυγό του, το οποίο εκδόθηκε στις 4 Οκτωβρίου, λίγες μέρες πριν τη σύλληψη του 53χρονου.

Πηγή: eleftherostypos.gr
Προηγούμενο άρθροΚολωνός: Θέμα ωρών η σύλληψη του «Μιχάλη» – Αποτροπιασμός για τις πράξεις του
Επόμενο άρθροΚασέ-«μαμούθ»: Καλλονή παίκτρια φετινού reality προσφέρει τις «υπηρεσίες» της με 4.000 ευρώ την ώρα!