Κολωνός: Θέμα ωρών η σύλληψη του «Μιχάλη» – Αποτροπιασμός για τις πράξεις του

Στη φυλακή Γρεβενών θα οδηγηθεί ο παιδοβιαστής και προαγωγός της 12χρονης κοπέλας από τον Κολωνό, Ηλίας Μίχος ύστερα από την απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα να προφυλακιστεί για το βαρύ κατηγορητήριο που του ασκήθηκε. Ο έτερος κρατούμενος, ο Γιάννης Σοφιανίδης, θα οδηγηθεί στο κατάστημα κράτησης Τρίπολης. Σε ό,τι αφορά στην μητέρα της 12χρονης, κρατείται στον 3ο όροφο της ΓΑΔΑ, στην υποδιεύθυνση ανηλίκων, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν την έχει επισκεφθεί κανείς από την ώρα που την συνέλαβαν και την κρατούν οι αστυνομικοί.

Την ίδια στιγμή τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων καλούνται να απαντήσουν στο ερώτημα «ποιος είναι ο Μιχάλης». Πρόκειται για ένα άτομο που περιέγραψε η 12χρονη στην πρώτη της κατάθεση και θεωρείται συνεργός του Μίχου. Ο «Μιχάλης»φέρεται να έκλεινε τα ραντεβού στο μετρό των Σεπολίων και να συνόδευε το ανήλικο κορίτσι όταν συναντούσε τα άτομα που τη βίαζαν.

Η 12χρονη δεν έχει δώσει περισσότερες απαντήσεις σχετικά με το «Μιχάλη» στις συμπληρωματικές της καταθέσεις, ενώ όπως περιγράφουν οι αστυνομικοί μετά τη σύλληψη της μητέρας της, έχει «βυθιστεί» στη σιωπή. Τα στελέχη της Ασφάλειας, εξετάζουν πληροφορία σύμφωνα με την οποία η 37χρονη μητέρα, εργαζόταν σε οίκο ανοχής και εκεί εξέδιδε την ανήλικη κόρη της.

«Έπαιρνα τα χρήματα που μου έδιναν και του τα παρέδιδα. Εκείνος τα άφηνε στο κατάστημα. Υπάρχει και ένα δεύτερο άτομο που ερχόταν μαζί μου στα ραντεβού». Με αυτά τα λόγια, η 12χρονη επιβεβαίωσε στους αστυνομικούς την υποψία που υπήρχε για ύπαρξη συνεργού του 53χρονου, σύμφωνα με το ieidiseis.gr.

Ο… «Μιχάλης» όπως κατονόμασε τον συγκεκριμένο άνδρα η ανήλικη κατά την αρχική της κατάθεση στις 17 Σεπτεμβρίου, φέρεται να έκλεινε τα ραντεβού με τους βιαστές, ενώ συνόδευε το κορίτσι στο μετρό των Σεπολίων όπου είχε οριστεί ως μόνιμο σημείο συνάντησης.

Πηγή: instanews.gr