Κομιτάτα: Η Γενική Συνέλευση, οι δράσεις & το bazaar του Πολιτιστικού Συλλόγου (pics)

ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΟΜΙΤΑΤΩΝ

Χθες βράδυ , Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020 , πραγματοποιήθηκε , στον αύλειο χώρο του παλιού σχολείου , η Γενική Συνέλευση του Πολιτιστικού Συλλόγου Κομιτάτων , με μεγάλη συμμετοχή συγχωριανών και φίλων .
Για λόγους υγειονομικής ασφάλειας , τηρήθηκαν μέτρα προστασίας : τοποθέτηση καθισμάτων σε απόσταση , χρήση του εξωτερικού χώρου αντί του εσωτερικού , αντισηπτικά . Λόγω ανέμου , τα τραπέζια του bazaar εκτέθηκαν αναγκαστικά εντός του σχολείου , όμως κατεβλήθη προσπάθεια να μην εισέρχεται ταυτόχρονα μεγάλος αριθμός επισκεπτών , αλλά και να υπάρχει διαρκώς φρέσκος αέρας από τα ανοιχτά παράθυρα .
Παρέστησαν εκ μέρους του Δ.Σ. , η πρόεδρος Αφροδίτη Ζαμπέλη , η γενική γραμματέας , Άννα-Μαρία Θεοχαράτου , και ο ταμίας , Στράτος Μιχελής . Τα υπόλοιπα μέλη δεν κατέστη δυνατόν να παραστούν , λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων .
Έγινε εκτενής αναφορά , από την πρόεδρο , στο σύνολο των πρωτοβουλιών και των δράσεων της χρονιάς που μεσολάβησε , και παρουσίαση , από τη γενική γραμματέα , της νέας μας δανειστικής βιβλιοθήκης ( της οποίας τα εγκαίνια πραγματοποιούνται σήμερα , Παρασκευή 14/8 ) , καθώς και του σχεδιασθέντος τρόπου λειτουργίας της , ενώ η επιμελημένη κατασκευή της , σε συνδυασμό με το μικρό , παρακείμενο αναγνωστήριο , συγκέντρωσε πληθώρα πολύ επαινετικών σχολίων . Ο ταμίας μας , Στράτος Μιχελής , μας ενημέρωσε για την ιδιαιτέρως εύρωστη , σε σχέση με το παρελθόν , κατάσταση του ταμείου μας , που οφείλεται εν πολλοίς στην πρωτοτυπία των επιλογών μας σε σχέση με τον προσπορισμό εσόδων , αλλά κυρίως , στην πρωτοφανή επιτυχία του περσινού πανηγυριού .
Στο τέλος ακολούθησε συζήτηση με τους συγχωριανούς μας , με πολύ ενδιαφέρουσες ερωτήσεις και επισημάνσεις .
Οι πωλήσεις του bazaar μας ξεπέρασαν κάθε προσδοκία , υπερσκελίζοντας ακόμα και αυτές της περσινής χρονιάς .
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τόσο τους ανθρώπους που μας τίμησαν με την παρουσία τους , με ξεχωριστή αναφορά στην κ. Ειρήνη Βενιέρη , πρόεδρο του συλλόγου του Δολιχίου , όσο και εκείνους που προσέφεραν δημιουργίες με μεράκι και αντικείμενα αξίας για το bazaar μας ( αναλυτική λίστα στις φωτογραφίες ) .

Από το  fb της Άννα-Μαρία Θεοχαράτου