Κοπή Βασιλόπιτας και Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Κ.Δ.Α.Π. ΄΄Στέγη΄΄ Ληξουρίου (εικόνες)

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών ΄΄Στέγη΄΄ Ληξουρίου, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτά του. Παιδιά, γονείς και το εκπαιδευτικό προσωπικό της ΄΄Στέγης΄΄ αντάλλαξαν ευχές για τον νέο χρόνο και ο τυχερός που βρήκε το φλουρί κέρδισε ένα όμορφο βιβλίο. Επίσης στα παιδιά μοιράστηκε και το χειροποίητο ημερολόγιο του 2019 που δημιούργησαν στον χώρο του ΚΔΑΠ στα πλαίσια των Χριστουγεννιάτικων εργαστηρίων κατά τον μήνα Δεκέμβριο.

Το Κ.Δ.Α.Π. ΄΄Στέγη΄΄ Ληξουρίου αποχαιρέτησε το 2018 με την καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του που έγινε στις 27 Δεκεμβρίου  στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΤΕΙ Ληξουρίου. Πενηνταμελής ομάδα θεατρικού παρουσίασε το έργο ΄΄ Η Μπουγάδα του Αη Βασίλη΄΄, καθώς επίσης τα παιδιά τραγούδησαν και παραδοσιακά κάλαντα Πρωτοχρονιάς με την συνοδεία του μουσικού μας κου. Σπύρου Θεοτοκάτου στην κιθάρα και της Μαριάνθης Θεοτοκάτου στο φλάουτο. Στο τέλος της γιορτής μοιράστηκαν δώρα στα παιδιά και ακολούθησε κέρασμα στον μπουφέ που είχε στηθεί.

Το Κ.Δ.Α.Π. ΄΄Στέγη΄΄ Ληξουρίου ευχαριστεί θερμά τους κυρίους Δήμο Δημητριάδη, Καθηγητή του Ιονίου Πανεπιστημίου στην Κέρκυρα και Πρόεδρο του Τμήματος Εθνομουσικολογίας του ΤΕΙ Ληξουρίου  και  τον Κύριο Δημήτριο Μεταλληνό,  επίσης Καθηγητή του Ιονίου Πανεπιστημίου στην Κέρκυρα που μας εμπιστεύθηκαν την αίθουσα του ΤΕΙ Ληξουρίου και πραγματοποιήσαμε την εκδήλωσή μας καθώς επίσης και τους εργαζομένους στον χώρο του ιδρύματος.

Η υπεύθυνη λειτουργίας του ΚΔΑΠ ΄΄Στέγη΄΄ Ληξουρίου και το εκπαιδευτικό του προσωπικό εύχονται ολόψυχα η νέα χρονιά να χαρίσει ειρήνη, αγάπη, πρόοδο και δημιουργία σε όλο τον κόσμο!!!!

Κοπή Βασιλόπιτας και Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο  Κ.Δ.Α.Π. ΄΄Στέγη΄΄ Ληξουρίου (εικόνες)