Κορονοϊός: Δικηγόρος ντυμένος χάρος σε παραλίες της Καλιφόρνια για να αποτρέψει τον κόσμο να πάει (vids)

Ένας δικηγόρος θέλοντας να αποτρέψει τον κόσμο να γεμίζει τις παραλίες λόγω κορονοϊού, πηγαίνει σε αυτές ντυμένος χάρος για να τους δείξει το πόσο επικίνδυνο είναι αυτό που κάνουν.

Οι ΗΠΑ είναι η χώρα που αντιμετωπίζει το μεγαλύτερο πρόβλημα από κάθε άλλη με τον κορονοϊό, με τους νεκρούς να έχουν ξεπεράσει τις 35.000. Ωστόσο πολλοί είναι οι πολίτες δεν λένε να συμμορφωθούν στην καραντίνα και ειδικά στις παραλίες γίνεται χαμός.

Ένας δικηγόρος ωστόσο βρήκε τον δικό του τρόπο για να αποτρέψει τον κόσμο να πηγαίνει για μπάνιο εν μέσω πανδημίας, Τι κάνει; Πηγαίνει σε αυτές ντυμένος χάρος κρατώντας το δρεπάνι του και απλά κάθεται και κοιτάζει, θέλοντας να δείξει στους λουόμενους πως αν δεν φύγουν θα κινδυνέψουν, όχι βέβαια από τον ίδιο, αλλά από τον κορονοϊό.

Ο Ντάνιελ Γιουλφέντερ είναι από τους ανθρώπους που έχουν κάνει αγώνα για να μπορούν οι πολίτες να έχουν ελεύθερη πρόσβαση στις παραλίες, ωστόσο ο ίδιος τονίζει πως είναι λάθος εν μέσω πανδημίας να γεμίζουν οι παραλίες. Η αλήθεια είναι πως η παρουσία του ξεχωρίζει και ενδεχομένως να έχει και αποτελέσματα.

Πηγή: gazzetta.gr