Κορονοϊός – Πάτρα: Αποσωληνώθηκε ο μικρός Νεκτάριος, το μόλις 70 ημερών βρέφος που κόντευε να πεθάνει

Ο κορονοϊός χάνει… τη μάχη από τον μόλις 70 ημερών Νεκτάριο – Εφραίμ στην Πάτρα! Το βρέφος αποσωληνώθηκε και πλέον νοσηλεύεται στην Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου (ΠΓΝΠ).

Υπενθυμίζεται ότι ο μικρός Νεκτάριος – Εφραίμ είχε μεταφερθεί στο ΠΓΝΠ από το Αγρίνιο με κορονοϊό και η υγεία του παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση με αποτέλεσμα να διασωληνωθεί στις 18 Νοεμβρίου.

Σήμερα, Δευτέρα (29.11.2021), στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών (ΠΓΝΠ) το μόλις δύο μηνών βρέφος που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ αποσωληνώθηκε και πλέον νοσηλεύεται στην Παιδιατρική κλινική σε σταθερά καλή κατάσταση, αναφέρει το Pelop.gr.

Η διαδικασία της αποσωλήνωσης ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει το βράδυ της Κυριακής (28.11.2021), αλλά προτιμήθηκε να παραμείνει μία ακόμα ημέρα με οξυγόνο.

Έτσι, νωρίτερα τη Δευτέρα (29.11.2021) ο διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων του ΠΓΝΠ, Ανδρέας Ηλιάδης, έδωσε την εντολή για να ξεκινήσει η διαδικασία.

Μάλιστα, οι θεράποντες ιατροί έκαναν βιντεοκλήση με τους γονείς του μικρού Νεκτάριου – Εφραίμ, οι οποίοι βαθιά συγκινημένοι έβλεπαν το παιδί τους να είναι καλά στην υγεία του.

Πηγή: newsit.gr