Κορονοϊός: Πέθανε ανεμβολίαστος 28χρονος – Τρίτος θάνατος νεαρού σε μία εβδομάδα

Ο κορονοϊός συνεχίζει να μην κάνει ηλικιακές διακρίσεις. Θύμα ένας 28χρονος στην Κομοτηνή που δεν είχε κάνει το εμβόλιο. Τι αναφέρει η Μίνα Γκάγκα…

Ένας 28χρονος, που δεν είχε εμβολιαστεί, κατέληξε από επιπλοκές του κορονοϊού στην Κομοτηνή, όπως αναφέρει σε ανάρτησή της στο Facebook η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα. Σύμφωνα με την ίδια, αυτός ήταν ο τρίτος θάνατος νέου, κάτω των 30 ετών, την τελευταία εβδομάδα. Όλοι τους ήταν ανεμβολίαστοι.

Είχε προηγηθεί ο θάνατος ανεμβολίαστου νεαρού στα Τρίκαλα, που πάγωσε ολόκληρη την πόλη. Λίγες ώρες μετά, ήρθε να προστεθεί στη σχετική μαύρη λίστα, η απώλεια του 28χρονου από την Κομοτηνή.

«Χάσαμε 28χρονο από κορoνοϊό στην Κομοτηνή. Είναι ο τρίτος εικοσάχρονος που χάνουμε αυτή τη βδομάδα», αναφέρει, τονίζοντας ότι τα θύματα δεν είχαν εμβολιαστεί κατά της Covid-19 και απευθύνοντας έκκληση στους πολίτες να εμβολιαστούν και να προσέχουν.

«Καταλαβαίνω ότι πολλοί φοβάστε και έχετε απορίες. Επικοινωνήστε μαζί μας, με γιατρούς και το υπουργείο, θα απαντήσουμε στις απορίες σας και θα συζητήσουμε τους προβληματισμούς σας», συνεχίζει. «Θα δώσω σύντομα μια αποκλειστική τηλεφωνική γραμμή και ψηφιακό τρόπο επικοινωνίας μαζί μας, είμαστε εδώ για σας», καταλήγει.

Πηγή: newsit.gr