Κορονοϊός: Πέθανε στα 48 ανεμβολίαστος επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης γνωστής αλυσίδας καφέ

Ο κορονοϊός του στοίχισε τη ζωή μέσα σε λίγες μέρες. Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στην τοπική κοινωνία. Ο Βόλος συζητάει για ακόμα ένα οικογενειακό δράμα…

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία του Βόλου, η είδηση του θανάτου από κορονοϊό ενός ακόμη νέου ανθρώπου, ιδιαίτερα γνωστού στην τοπική κοινωνία λόγω της πολύχρονης ενασχόλησής του με το χώρο της εστίασης.

Πρόκειται για έναν 48χρονο επιχειρηματία, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα, στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου νοσηλευόταν με κορονοϊό. Ο άτυχος άνδρας ήταν ιδιοκτήτης γνωστής αλυσίδας καφέ και κρεπερί, με καταστήματα, όχι μόνο στο Βόλο αλλά και σε άλλες περιοχές της χώρας, όπως στα Γιάννενα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιχειρηματίας δεν είχε εμβολιαστεί και γενικά σε συζητήσεις του τασσόταν κατά των εμβολίων. Αμέσως μόλις άρχισε να γίνεται γνωστή η είδηση του θανάτου του, το διαδίκτυο κατακλύστηκε από συλλυπητήρια μηνύματα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, τέσσερις ηλικιωμένες γυναίκες είναι τα τελευταία θύματα του κορονοϊού στη Μαγνησία. Άφησαν την τελευταία τους πνοή στο Νοσοκομείο Βόλου όπου νοσηλεύονταν. Πρόκειται για δύο 74χρονες, μια 83χρονη και μια γυναίκα 91 χρόνων -οι οποίες, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν όλες ανεμβολίαστες.

Όσον αφορά στη γενικότερη εικόνα του Νοσοκομείου, σήμερα νοσηλεύονται συνολικά 88 ασθενείς με κορονοϊό.

Πηγή: newsit.gr