Κορονοϊός: Πήρε εξιτήριο από τη ΜΕΘ και πέθανε σπίτι του – Τι λέει ο γιος του άτυχου πατέρα

Νοσηλεύτηκε με κορoνοϊό και αρχικά τα κατάφερε. Πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο σπίτι του, αλλά λίγες μέρες μετά πέθανε λόγω πιθανής ενδονοσοκομειακής μόλυνσης.

Ο λόγος για έναν 56χρονο, ο οποίος είχε εισαχθεί στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Πύργου στις 6/03/2021 από κλινική Covid στην Τρίπολη και πήρε εξιτήριο από αυτήν στις 2/04/2021. Επέστρεψε στο σπίτι και στους δικούς του, όπου λίγο αργότερα όμως, εμφάνισε νέα προβλήματα υγείας, αφού σύμφωνα με τον γιο του, διαπιστώθηκε ότι έχει κολλήσει μικρόβιο.

Τελικά δεν άντεξε και απεβίωσε προχθές Τρίτη (06-04-2021) σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένεια του. Όπως δείχνουν και άλλες περιπτώσεις ανθρώπων οι οποίοι έχουν βγει από τις ΜΕΘ νικητές στη μάχη με τον κορονοϊό, δυστυχώς λόγω αδύναμου ανοσοποιητικού, είναι επιρρεπείς σε ιούς και μικρόβια και πολλές φορές καταλήγουν.

Σύμφωνα με το patrisnews.com, ασφυκτική εξακολουθεί να είναι η κατάσταση στο Γ.Ν Πύργου καθώς τα κρούσματα που ανακοινώνει ο ΕΟΔΥ για την Ηλεία καθημερινά είναι αυξημένα, ενώ έχουν γεμίσει οι κλινικές covid και η ΜΕΘ covid.

Πηγή: newsit.gr