Κώστας Διακάτος: Ένα φαινόμενο που υποβαθμίζει το περιβάλλον και την αισθητική της πόλης (pics)

Αυτο το φαινομενο παρατηρειται καθημερινα σε καθε σημειο της πολης .
Ο φταιχτης ;;; Ολοι μας … Θες η αδυναμια υπαρξης καποιων υποδομων εκ μερους των υπευθυνων για τη διχειρηση των Αστικων Στερεων Αποβλητων ( ΑΣΑ ) , θες η δικη μας βολη και αναισθησια , ( μακρυα απ’ το κ@@ο μας κι ας ειναι μια πιθαμη) , γινομαστε λοιπον δημιουργοι ( εξ αναγκης ) αυτου του φαινομενου υποβαθμιζοντας την αισθητικη της πολης που οι ιδιοι και τα παιδια μας ζουμε , δημιουργουμε κι εστιες μολυνσης και παραλληλα υποβαθμιζουμε και το περιβαλλον. Τι πρεπει να γινει ;;;; Ειναι απλο .
Πρωτα πρωτα πρεπει εμεις να μαθουμε να διαχειριζομαστε τ’ αποβλητα μας .
Να τα τοποθετουμε σε σακκουλες και μετα στους κατα περιπτωση πρασινους η γαλαζιους καδους .
Δετερον , οταν εχουμε ογκωδη αντικειμενα η προιοντα κηπευτικων εργασιων να συνενοουμαστε με την αρμοδια υπηρεσια του Δημου για την αποκομηδη τους .
Και τριτο , ο Δημος οφειλει , καποια στιγμη να εφοδιαστει μεγαλα δοχεια ( καδους ) τα οποια θα τοποθετησει σε συγκεκριμενους χωρους , εκτος αστικου ιστου , για την τοποθετηση μεσα σε αυτους ογκωδων οικιακων αστικων απορριμματων , εκτος προιοντων οικοδομικων εργασιων , με ταυτοχρονη ενημερωση των δημοτων με σκοπο να αποφευχθει με συλλογικη προσπαθεια αυτο το κατα γενικη ομολογια απεχθες φαινομενο .

Κώστας Διακάτος

Ανεξάρτητος τοπικός σύμβουλος Αργοστολίου