Κρατικό κανάλι «αβάνταρε» πιστούς χωρίς μάσκα να μεταλαβαίνουν σε live μετάδοση

Mπορεί η κυβέρνηση των… αρίστων του Κυριάκου Μητσοτάκη να αριστεύει στο «λάδωμα» των φιλοκυβερνητικών μέσων ενημέρωσης με όχημα τις διάφορες καμπάνιες για τον κορονοϊό, ωστόσο το να προβάλλονται εικόνες από τη δημόσια τηλεόραση από μετάληψη πιστών και μάλιστα σε ζωντανή σύνδεση, ξεπερνά κάθε φαντασία!

Συγκεκριμένα, σήμερα το πρωί της Κυριακής η ΕΡΤ2 είχε ζωντανή σύνδεση με τον Καθεδρικό Ιερό Ναό Παναγίας Βουρλιωτίσσης Νέας Φιλαδέλφειας, καθότι σύμφωνα με την Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος, κατά το διήμερο 3 και 4 Οκτωβρίου 2020 «εορτάζεται η Σύναξη της Ιεράς θαυματουργού Εικόνας της Παναγίας της «Βουρλιώτισσας», Πολιούχου της πόλεως της Νέας Φιλαδέλφειας».

Από τη ζωντανή σύνδεση φυσικά δεν εξαιρέθηκαν ούτε καν τα πλάνα από την «θεία κοινωνία» πιστών που προηγουμένως εθεάθησαν να παρευρίσκονται εντός του ναού χωρίς καν την προβλεπόμενη μάσκα.

Τι έχουν να πουν οι αρμόδιοι διοικούντες της ΕΡΤ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο ΓΓ Πολιτικής Προστασίας και όποιος άλλος καθημερινά επιπλήττει νέους, εργαζόμενους ή επαγγελματίες για … ανευθυνότητα και μη τήρηση των μέτρων;

Πηγή: aftodioikisi.gr