Κρήτη: Βαρύ το κλίμα από το διπλό φονικό στ’ Ανώγεια, στο πόδι όλο το βράδυ η περιοχή (pics)

Mετά το διπλό φονικό, υπάρχει έντονη ανησυχία για βεντέτα μεταξύ των δύο οικογενειών, που μάλιστα είναι από τις μεγάλες των Ανωγείων.

Στο «πόδι» ήταν όλη νύχτα το χωριό Ανώγεια στην Κρήτη μετά το διπλό φονικό εξαιτίας ενός διαπληκτισμού.

Συγκεκριμένα, το περιστατικό συνέβη νωρίς το βράδυ του Σαββάτου (2/5) στο Περαχώρι Ανωγείων, όπου οι δύο άνδρες, ένας 30χρονος κι ένας 63χρονος, έπεσαν νεκροί από πυροβολισμούς.

Aπό τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε, ένας συγχωριανός τους, που βρέθηκε στην εμβέλεια των όπλων

Αμέσως μετά την συμπλοκή οι τρεις άντρες μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος των δύο και ο τραυματισμός στο πόδι του τρίτου.

Το διπλό φονικό αναστάτωσε όλο το χωριό και το κέντρο υγείας κατακλύστηκε από πολυάριθμους κατοίκους ενώ μέσα ελάχιστα λεπτά, στο χωριό είχαν φτάσει ισχυρότατες αστυνομικές δυνάμεις.

 

Στο μεταξύ, όπως αναφέρει το ekriti.gr, μετά το διπλό φονικό, υπάρχει έντονη ανησυχία για βεντέτα μεταξύ των δύο οικογενειών, που μάλιστα είναι από τις μεγάλες των Ανωγείων.

Η αστυνομία από χθες βράδυ προσπαθεί να ελέγξει την έκρυθμη κατάσταση και πιο πολύ στη γειτονιά που βρίσκονται τα σπίτια των δύο νεκρών.

Μάλιστα όπως αναφέρει το creta24.gr, στο σημείο βρέθηκαν οκτώ κάλυκες από δύο τουλάχιστον όπλα, κατά την διάρκεια των ερευνών, σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά μέχρι την 01:30 περίπου τα ξημερώματα της Κυριακής (3/5).

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Κεφαλογιάννης, πρέπει να διαφυλαχθεί η ηρεμία στο χωριό, να μην παρασυρθούν από λάθος πληροφόρηση οι δημότες και να αφεθούν οι αρχές να λειτουργήσουν για το καλύτερο.

Πηγή φωτογραφιών: creta24.gr. 

Πηγή: gazzetta.gr