Λένα Μαντά: Βαρύ πένθος για τη συγγραφέα

Η Λένα Μαντά ανακοίνωσε τον θάνατο του συζύγου της, ο οποίος αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, με ανάρτησή της στο Instagram

“Αυτό το βλέμμα σου αγάπησα… Χωρίς αυτό θα πρέπει να ζήσω από δω και πέρα… Χωρίς εσένα…”,

έγραψε η Λένα Μαντά στην ανάρτηση που συνοδεύεται από μια κοινή της φωτογραφία με τον σύζυγό της και με ένα κολάζ από χαρούμενες στιγμές του παρελθόντος.

 

Η συγγραφέας μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για τον σύζυγό της: «Ο σύζυγος μου, ο Γιώργος ήταν η αιτία που ό,τι έγραφα τόσα χρόνια βγήκε προς τα έξω.

Δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα έπαιρναν τα χειρόγραφα και θα έτρεχαν από εκδότη σε εκδότη. Έγραφα γιατί μου άρεσε να γράφω ή δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς μέχρι και σήμερα, αυτό όλο πρέπει να βγει που υπάρχει μέσα μου.

Ο Γιώργος ήταν λοιπόν εκείνος ο οποίος έτρεξε σε εκδότες, ο Γιώργος ήταν εκείνος ο οποίος πίστεψε πρώτος σε εμένα άρα δικαίως και το λέει πως ναι, με εκδίδει».

Τον περασμένο Μάιο η συγγραφέας είχε περιγράψει την κατάσταση της υγείας του συζύγου της λέγοντας ότι “ο Γιώργος δεν μπορεί πια να με συνοδεύσει.

Πέρυσι τον Μάιο (σ.σ. 2023) παρουσίασε πνευμονική ίνωση και έχει μόνιμο οξυγόνο 24 ώρες το 24ωρο. Κουράζεται ακόμα και με το οξυγόνο. Του έχουμε φορητό μηχάνημα, αλλά δεν είναι για πολλά ζόρια. Γενικά τον έχουμε σαν γλόμπο στο σπίτι”.

πηγή: eleftherostypos.gr