Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση της Γαλήνης (Λίνας) Κοεμτζή. Οι Αρχές, σύμφωνα με πληροφορίες, ταυτοποίησαν τους αγνώστους που είχαν στείλει απειλητικά μηνύματα στη μικρότερη αδελφή της θανούσας.

Τα μηνύματα, σύμφωνα με το Star, προέτρεπαν την οικογένεια της Λίνας να μην ψάχνει την υπόθεση γιατί τους περιμένει το ίδιο τέλος με τη φοιτήτρια.

Ως δράστες ταυτοποιήθηκαν δύο πρόσωπα: ένας 31χρονος άνδρας και μία γυναίκα πολύ μικρότερης ηλικίας. Ο πρώτος είναι ο ίδιος αποστολέας που είχε στείλει πριν από περίπου ενάμιση χρόνο τα απειλητικά μηνύματα προς τον ανεξάρτητο βουλευτή Σπύρο Δανέλη, όταν είχε ταχθεί υπέρ της ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Τα δύο αυτά πρόσωπα κλήθηκαν από τον Εισαγγελέα Γιαννιτσών κι έδωσαν ανωμοτί καταθέσεις ως ύποπτοι τέλεσης αδικήματος. Και οι δύο αρνήθηκαν οποιαδήποτε σχέση τους με την υπόθεση, αποδίδοντας την εμπλοκή τους σε παρεξήγηση.

Η 22χρονη φοιτήτρια του ΑΠΘ έχασε τη ζωή της τον Νοέμβριο του 2016, όταν φέρεται να αυτοκτόνησε από τον 9ο όροφο της φοιτητικής εστίας που διέμενε. Μετά την πτώση της, η αστυνομία έκλεισε τον φάκελο αποδίδοντας τον θάνατό της σε αυτοκτονία. Η οικογένειά της πίστεψε ότι η νεαρή αυτοκτόνησε αυτό και ψάχνει τους ενόχους που την απειλούσαν.

Ο δικηγόρος της οικογένειας της φοιτήτριας, Αντώνης Ξυλουργίδης, μιλώντας στο ίδιο μέσο σημείωσε πως η υπόθεση είναι σε πλήρη εξέλιξη. Ο ίδιος ανέφερε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που εθνικιστικοί κύκλοι συνδέονται ως συγκοινωνούντα δοχεία με ποινικούς. Τέλος, σημείωσε ότι και τα δύο πρόσωπα που ταυτοποιήθηκαν ως αποστολείς των μηνυμάτων κατοικούν στην Αθήνα.

Πηγή: aftodioikisi.gr

Προηγούμενο άρθροΜινέτος: Πρέπει να γίνει έργο στο Βιολογικό Καθαρισμό Αργοστολίου-Να φτάσει σε ισοδύναμο πληθυσμού τις 50.000
Επόμενο άρθροO Κεφαλονίτης πίσω από την επάνοδο της ΑΕΚ στην Α1 VOLLEY γυναικών