Ληξούρι: “Λίφτινγκ” στο Ριφι (pics)

Αγαπητοί συγχωριανοί είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι ένας από τους στόχους της κοινότητας έχει ολοκληρωθεί. Ο χώρος απέναντι από την εκκλησία μεταμορφώθηκε, από ένα σημείο άσχημο οπτικά για την κοινότητα μας και ταυτόχρονα επικίνδυνο για τα δεκάδες παιδιά που έπαιζαν στο χώρο αυτό την καλοκαιρινή περίοδο, σε χώρο οπτικά αρεστό και λειτουργικά χρήσιμο, που αρμόζει σε ένα όμορφο χωριό σαν το δικό μας. Επιπλέον εξυπηρετούσε με το ζόρι 6-7 αμάξια και αυτή τη στιγμή με μια καλή τοποθέτηση ξεπερνά τα 20 αυτοκίνητα.
Πιστεύω ότι σε κάθε προσπάθεια που γίνεται , είναι πρέπον από ηθικής πλευράς, να αναφερόμαστε στους συντελεστές και παράγοντες που συνέβαλαν στην επίτευξη του στόχου.
Καταρχήν ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ιδιοκτήτρια του χώρου ( Πόπη Δεληγιάννη- Ευαγγελάτου) που μετά από επικοινωνία της κοινότητας μαζί της ,μέσω του αδερφού της Μικέλη Ευαγγελάτου, με σύνταξη ιδιωτικού συμφωνητικού με την κοινότητα, παραχώρησε δωρεάν για χρήση το συγκεκριμένο σημείο.
Επίσης, την δημοτική αρχή , για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα της κοινότητας και την βοήθεια της με τα μηχανήματα και τους υπαλλήλους του Δήμου.
Τέλος, μηδενός εξαιρουμένου, όλους τους συγχωριανούς που παρεβρέθηκαν και βοήθησαν, και όσους συμμετείχαν με τον τρόπο τους για την ολοκλήρωση της μεταμόρφωσης αυτής.
Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, αρκετούς στόχους προς υλοποίηση και υποσχέσεις από ανθρώπους ότι θέλουν και μπορούν να βοηθήσουν.
Οι προσδοκίες μας, θα προσπαθήσουμε να γίνουν πραγματικότητα, αν είμαστε ενωμένοι ,συμφιλιωμενοι και έχουμε σαν κοινό στόχο το καλό του χωριού μας.

Από το fb της Κοινότητας Ριφιου