Ληξούρι: Βραβεύτηκαν οι αριστούχοι μαθητές που πέτυχαν στις Πανελλήνιες εξετάσεις και αποφοίτησαν από το Γενικό Λύκειο Ληξουρίου (εικόνες)

Για 18η συνεχή χρονιά πραγματοποιήθηκε σήμερα στο χώρο του Γενικού Λυκείου Ληξουρίου η βράβευση των αριστούχων μαθητών που πέτυχαν στις Πανελλήνιες εξετάσεις (3 αγόρια και 3 κορίτσια) και αποφοίτησαν από το Γενικό Λύκειο Ληξουρίου , από τον κ. Γεώργιο Αλεξανδράτο εις μνήμην του πατέρα του εφοπλιστή Σπύρου Αλεξανδράτου.
Ο Διευθυντής του Λυκείου κ.Σπύρος Κατσιβέλης που είχε το συντονισμό της εκδήλωσης καλωσόρισε όλους και έκανε εκτενή αναφορά για το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης που παρέχει το Γενικό Λύκειο Ληξουρίου στους μαθητές.
Μετά τους χαιρετισμούς απο το Δήμαρχο , τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και την κ.Τσαγκαράτου το λόγο πήρε ο κ.Αλεξανδράτος.
Ο κ. Αλεξανδράτος φανερά συγκινημένος αναφέρθηκε στη δωρεά που για 18 συναπτά έτη κάνει η οικογένειά του και συνομίλησε με όλα τα παιδιά ενώ δεν παρέλειψε να τους δώσει συμβουλές για τη συνέχεια των σπουδών και την καριέρα τους.
Ακολούθως παρέδωσε τις επιταγές της υποτροφίας στους αριστούχους και στη συνέχεια προβλήθηκε ένα βιντεάκι με την πορεία όλων των ετών από το σεισμό του 2014 έως την επιστροφή στο ιστορικό κτήριο του Λυκείου.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Ληξουρίου κ.Γιώργος Κατσιβέλης , η πρόεδρος του Δημ.Συμβουλίου κ.Καμινάρη , οι Αντιδήμαρχοι Γαλανός και Ντιουάνι , ο νέος Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ.Μελισσάς , η πρώην Διευθύντρια του Λυκείου κ.Χριστίνα Τσαγκαράτου , ο Δημοτικός Σύμβουλος κ.Αραβαντινός Διονύσης ο πρώην Διευθυντής Δευτεροβάθμιας κ.Μαρκάτος καο πολλοί γονείς και μαθητές.
Η βραδιά έκλεισε με την ανακοίνωση από μέρους του κ.Αλεξανδράτου της αποδοχής του αιτήματος που του κατέθεσε ο Δήμαρχος για οικονομική ενίσχυση του προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι” , για την προμήθεια τροφίμων για τους οφελούμενους.
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον κ.Γιώργο Αλεξανδράτο που με έργα αποδεικνύει τη μεγάλη του αγάπη για το Ληξούρι και το αμείωτο ενδιαφέρον του για τον τόπο και τους κατοίκους του!!

Για 18η συνεχή χρονιά πραγματοποιήθηκε σήμερα στο χώρο του Γενικού Λυκείου Ληξουρίου η βράβευση των αριστούχων μαθητών…

Posted by Δήμος Ληξουρίου on Wednesday, September 14, 2022