Ένας χαμός γίνεται τις τελευταίες ώρες στο Twitter, καθώς άρχισαν να κυκλοφορούν οι πρώτες φωτογραφίες από το… τσιμέντωμα της Ακρόπολης, στο πλαίσιο των έργων για την πρόσβαση στον Ιερό Βράχο των ατόμων με δυσκολία στην κίνηση.

Έντονες αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι εργασίες στην Ακρόπολη, στο πλαίσιο του έργου «Διαμόρφωση Διαδρομών στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης για άτομα με δυσκολία στην κίνηση», όπως πληροφορεί με ανακοίνωσή του το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Πρόκειται για έργο, βέβαια, για το οποίο το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο (ΚΑΣ) είχε γνωμοδοτήσει ομόφωνα θετικά τον περασμένο Μάιο, οι πρώτες εικόνες, ωστόσο, που κυκλοφορούν και δείχνουν να έχει πέσει τσιμέντο σε αρκετά σημεία του αρχαιολογικού χώρου, αν μη τι άλλο, ξενίζουν…

Στο Twitter, ιδιαίτερα, γίνεται ένας χαμός, με πολλούς να τα βάζουν με το υπουργείο και την κυβέρνηση και άλλους να γράφουν πως έπρεπε να γίνει κάτι τέτοιο για τα ΑμεΑ, η πρόσβαση των οποίων στον Ιερό Βράχο είναι πολύ δύσκολη.

Πηγή: gazzetta.gr

Προηγούμενο άρθροΠοια μέτρα θα ανακοινωθούν αύριο για το «φρενάρισμα» της επέλασης του κορωνοϊού-Ποιες δραστηριότητες θα “κατεβάσουν ρολά”
Επόμενο άρθρο“Αυτή είναι η πιο ντροπιαστικη εικόνα της χώρας που έχω δει όσο ζω σε αυτή”