Λουρδάς: Παράδειγμα ιδιωτικής πρωτοβουλίας εκεί που απουσιάζει ο Δήμος!

Παράδειγμα ιδιωτικής πρωτοβουλίας είναι η εγκατάσταση καμπίνας – αποδυτήριο και καινούργιες καλαίσθητες ντουζιέρες στην παραλία του Λουρδά από την ταβέρνα “Κλιμάτις”, που έρχεται να συμπληρώσει την απουσία της δημοτικής αρχής που όφειλε – ως κάτοχος “Γαλάζιας Σημαίας” – να είχε προνοήσει και εγκαταστήσει σ’ όλη την παραλία.

Συγκεκριμένα, οι ιδιοκτήτες της ταβέρνας “Κλιμάτις” στην παραλία του Λουρδά, με δική τους πρωτοβουλία εγκατέστησαν καινούργια καμπίνα – αποδυτήριο, κάτι που λείπει απ’ όλη την παραλία και είναι δέσμευση – υποδομή για την κατοχή της “Γαλάζιας Σημαίας” μαζί με τον ναυαγοσώστη, τουαλέτες, σωστικά κ.λπ. Μαζί με την καμπίνα, εγκατέστησαν και δύο μοντέρνες και όμορφες ντουζιέρες, που είναι σε απακαρδιωτικό κοντράστ με τις παλιές και κακοσυντηρημένες ντουζιέρες που είχε εγκαταστήσει προ ετών και ξέχασε ο Δήμος.

Ελπίζουμε ότι, η πρωτοβουλία αυτή να αποτελέσει παράδειγμα και για τους υπόλοιπους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην παραλία να την κάνουν καλύτερη, προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες στους ξένους επισκέπτες μας. Μην περιμένουμε από την πολιτεία να τα κάνει για εμάς. Ας τα κάνουμε μόνοι μας για το δικό μας συμφέρον!

Λιβέριος Πετρίδης

Αναδημοσίευση από http://www.lourdas.gr