Μαχαίρωσαν 19χρονο στην καρδιά – Δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή

Πώς έγινε η συμπλοκή στα Χανιά – Ο 19χρονος που δέχθηκε μαχαιριά νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Χανίων

Ένας 19χρονος μαχαιρώθηκε στην καρδιά και οι γιατροί έδωσαν μάχη για να καταφέρουν να τον κρατήσουν στη ζωή. Ο 19χρονος από τα Χανιά που τραυματίστηκε στο συμβάν που έγινε στην περιοχή Λίμνη, νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Χανίων στην Κρήτη.

Για την ώρα, η κατάστασή του είναι μεν σταθερή αλλά πολύ κρίσιμη. Όπως αναφέρουν οι γιατροί, τα επόμενα 24ωρα θα κρίνουν την πορεία της υγείας του 19χρονου που λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του μετά την άγρια συμπλοκή και τη μαχαιριά που δέχθηκε. Ήδη, η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων έχει προχωρήσει τις έρευνες και, σύμφωνα με το flashnews.gr, έχουν εντοπιστεί δυο αυτοκίνητα που εμπλέκονται στο περιστατικό ενώ την ίδια ώρα γίνονται προσαγωγές νεαρών που μπορεί να σχετίζονται με το συμβάν.

Διαβάστε επίσης: Άνδρας αγνοούνταν στην Αιτωλοακαρνανία & βρέθηκε στην Κεφαλονιά!

Πώς έγινε η συμπλοκή

Σύμφωνα με το flashnews, περίπου στις 14:00 της Πέμπτης, 11 Μαρτίου, στη συμβολή των οδών Εθνικής Αντιαστάσεως και Αναξαγόρα σταμάτησαν δυο αυτοκίνητα στη μέση του δρόμου, από τα οποία κατέβηκαν έξι – επτά νεαροί κι άρχισαν να συμπλέκονται. Ο καυγάς σταμάτησε όταν ένας 19χρονος έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος, καθώς είχε δεχθεί χτυπήματα με μαχαίρι στην κοιλιά και στον θώρακα.

Όλοι οι εμπλεκόμενοι εξαφανίστηκαν εκτός από έναν, ο οποίος μετέφερε τον 19χρονο στο νοσοκομείο Χανίων και στη συνέχεια κι αυτός εξαφανίστηκε. Άμεσα σήμανε συναγερμός στην Αστυνομία, που ξεκίνησε τις έρευνες για να φτάσει στα πρώτα συμπεράσματα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η παρέα του 19χρονου ισχυρίστηκε πως οι άλλοι τους έκλεισαν τον δρόμο και πως δεν τους γνωρίζουν γιατί φορούσαν κουκούλες…

Διαβάστε επίσης: Υπουργείο Υποδομών: Μερική ανάκληση απόφασης για φυσικά πρόσωπα-πληγέντες του ΙΑΝΟΥ-Η νέα απόφαση (έγγραφο)

Πηγή: ethnos.gr