Μαχαίρωσε μάνα και αδερφή στην Κρήτη! Βρήκαν την ηλικιωμένη με τη λεπίδα καρφωμένη στην πλάτη!

Το αιματηρό επεισόδιο έγινε νωρίτερα το απόγευμα, σε συνοικία του Ηρακλείου. Ο γιος της οικογένειας, φέρεται να μαχαίρωσε πολλές φορές την μητέρα και την δίδυμη αδερφή του, μέσα στο σπίτι τους!

Ανατριχιαστικά είναι τα όσα συνέβησαν στο σπίτι αυτής την οικογένειας στην περιοχή Ατσαλένιο, στο Ηράκλειο, με τις δύο γυναίκες -μητέρα και κόρη- να μεταφέρονται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Η μητέρα έχει χτυπήματα και στο κεφάλι…

Μάλιστα, σύμφωνα με το CretaPost και ο ίδιος ο 42χρονος δράστης έχει τραυματιστεί και μάλιστα σοβαρά, χωρίς ακόμα να έχει διευκρινιστεί ο τρόπος.

Σύμφωνα με το CretaPost, η ηλικιωμένη γυναίκα έχει δεχτεί 15 τουλάχιστον μαχαιριές σε όλο της το σώμα με πιο σοβαρή εκείνη στο λαιμό, ενώ οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έσπευσαν στο σημείο κατάφεραν να της βγάλουν την λεπίδα που είχε καρφωθεί στην πλάτη της!

Το CretaLive αναφέρει ότι αφού ο γιος της οικογένειας χτύπησε τις δύο γυναίκες πολλές φορές, στη συνέχεια… ξάπλωσε!

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ για να μεταφέρουν τις γυναίκες στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, αλλά και αστυνομικές δυνάμεις.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο γυναίκες είναι σοβαρά τραυματισμένες, με την μητέρα – περίπου 80 ετών- να μπαίνει άμεσα στο χειρουργείο καθώς έχει μαχαιριές ακόμα και στο κεφάλι και η κατάστασή της χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα κρίσιμη.

Πολλές μαχαιριές φέρεται να έχει και η κόρη της -και δίδυμη αδερφή του φερόμενου δράστη- ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες, δεν προέβαλε καμία αντίσταση, όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο χώρο.

Πηγή: newsit.gr