Mad Clip: Δημόσια καταγγελία από τον παππού του – “Από τη σορό του έλειπε ο σταυρός αξίας 10.000 ευρώ και το κινητό του”

Συγκλονίζει ο παππούς του Mad Clip που μίλησε στην κάμερα του Πρωινού και τον δημοσιογράφο, Θάνο Βάγιο. Ο ηλικιωμένος προχώρησε σε μία σοβαρή καταγγελία για το βράδυ του δυστυχήματος, λέγοντας πως από τον εγγονό του έλειπε ο πανάκριβος σταυρός και το κινητό του.

«Ευχαριστώ όλη τη νεολαία της Ελλάδας που αυτό που συνάντησα χθες στον επικήδειο στο νεκροταφείο… Δεν περίμενα να υπάρχει τέτοια υποδοχή. Δυστυχώς έφυγε από τη ζωή νωρίς και δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει το έργο του» ανέφερε αρχικά.

Πότε όμως είδε τον Mad Clip τελευταία φορά; Ο ίδιος εξομολογήθηκε: «Εγώ τον είδα στις 20 Ιουλίου στο χωριό και με έβαλε στο αυτοκίνητο που δυστυχώς τον σκότωσε. Όταν έφυγε μου είπε ότι με αγαπάει κι εγώ του είπα ότι τον λατρεύω».

Ο παππούς του Mad Clip μίλησε και για την πρώην σύντροφο του εγγονού του, Αρετή, λέγοντας πως «είχαν σπάσει τις σχέσεις με την Αρετή, που παρουσιάστηκε ότι τον αγαπάει. Ο εγγονός μου την αγαπούσε, αλλά αυτή τον πρόδωσε. Η μητέρα του μου είχε πει τον Φεβρουάριο του 2021, αν τα χαλάσουν μεταξύ τους, δε θα αντέξει ο Πήτερ. Στον γάμο που είχε πάει αυτή, ούτε μίλησαν καθόλου».

Η σοβαρή καταγγελία:

«Από τη σορό έλειπε ο σταυρός του, που κόστιζε 10.000 ευρώ, κάποιος τον πήρε. Και το τηλέφωνό του. Βρέθηκε μόνο το πορτοφόλι του που είχε 8.400 ευρώ. Πάντα φορούσε τον σταυρό του», είπε ο παππούς του Mad Clip.

Όπως θα δεις στο παρακάτω στιγμιότυπο από τον γάμο που βρισκόταν πριν το δυστύχημα, ο Mad Clip φορούσε τον σταυρό του.

Παλιότερο στιγμιότυπο του Mad Clip με τον αγαπημένο του σταυρό, αξίας 10.000 ευρώ:

Πηγή: tlife.gr