Mad Clip: Θρίλερ με το αυτοκίνητο που τον ακολουθούσε μέχρι τη στιγμή της σύγκρουσης – Audi δεξιοτίμονο ψάχνει η τροχαία

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του τροχαίου δυστυχήματος με θύμα τον γνωστό trapper, Mad Clip ο οποίος έχασε τη ζωή του σήμερα τα ξημερώματα, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ξέφυγε της πορεία του και προσέκρουσε πάνω σε δέντρο της παραλιακής στη Βουλιαγμένη.

Οι άνδρες της Τροχαίας που από τις πρώτες πρωινές ώρες προσπαθούν να λύσουν όλους τους γρίφους του δυστυχήματος, εξετάζουν το σημείο του συμβάντος, λαμβάνουν καταθέσεις από μάρτυρες και διερχόμενους οδηγούς, ενώ χτενίζουν και οπτικό υλικό που μπορεί να αποτυπώνει καρέ – καρέ τις συνθήκες του τροχαίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr σε μια από τις κάμερες ασφαλείας που υπάρχει σε κατάστημα κοντά στο σημείο που συνέβη το τροχαίο δυστύχημα, έχει καταγραφεί η πρόσκρουση της μαύρης Porsche στο δέντρο. 

Ωστόσο δεν είναι το μοναδικό αυτοκίνητο που υπάρχει στο υλικό. Ακριβώς πίσω από το μαύρο supercar εμφανίζεται ένα άλλο αυτοκίνητο. Ο οδηγός του οχήματος επιβραδύνει το αυτοκίνητο του και κάποια στιγμή το «κοκκαλώνει», ενώ φτάνει δίπλα από το σμπαραλιασμένο αυτοκίνητο του γνωστού καλλιτέχνη.

Αντί να παραμείνει στο σημείο και να βοηθήσει τον τραγουδιστή ο οποίος έχει εγκλωβιστεί εντός του οχήματος του που έχει μετατραπεί σε άμορφη μάζα, ο οδηγός του αυτοκινήτου που φαίνεται στο βίντεο πατάει γκάζι και φεύγει από το σημείο.

Αφού το όχημα περνάει την εκκλησία της Αγίας Φανερωμένης, στρίβει στο επόμενο φανάρι. Πρόκειται για ένα σκοτεινό δρόμο ο οποίος οδηγεί στην Βουλιαγμένη αλλά και σε Βούλα και Βάρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι άνδρες της τροχαίας προσπαθούν να εντοπίσουν αυτό το αυτοκίνητο προκειμένου να μιλήσουν με τον οδηγό του και να τον ρωτήσουν γιατί αποφάσισε να φύγει από το σημείο κι όχι να ειδοποιήσει τις αρμόδιες αρχές.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Η ΕΛ.ΑΣ εξέδωσε λίγο μετά τις 16:00 ανακοίνωση με την οποία αναζητεί πληροφορίες για το δυστύχημα. Όπως αναφέρεται, στις 02.09.2021 γύρω στις 02.15΄, στην οδό Αθηνάς (παραλιακή λεωφόρος), στο ύψος της συμβολής της με την οδό Φανερωμένης, ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα, περιοχής Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, έγινε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα.

Η ΕΛ.ΑΣ αναφέρει ότι στο πλαίσιο της προανάκρισης, αναζητούνται πληροφορίες για Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας AUDI, μοντέλου R8, το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας κίτρινου χρώματος και πιθανόν κατασκευής δεξιάς θέσης οδήγησης (δεξιοτίμονο), το οποίο κινούνταν στο χώρο του δυστυχήματος.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες που έγινε το συγκεκριμένο τροχαίο δυστύχημα ή για το εν λόγω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, να επικοινωνήσει με το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής στα τηλέφωνα: 210–9608000, 210-9608006, 210-9608015 και 210-9608016.

Ρεπορτάζ: Θανάσης Γερασιμίδης – Αλεξάνδρα Αθανασίου

Πηγή: newsit.gr