Μαρία Αλεξάνδρου: Σοκάρει το μοντέλο και πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών – Έπεσε θύμα απαγωγής και άγριου ξυλοδαρμού

Το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός αισθησιακών ταινιών Μαρία Αλεξάνδρου έπεσε θύμα απαγωγής και άγριας επίθεσης στη Θεσσαλονίκη. Η ίδια διηγείται στον δημοσιογράφο Βαγγέλη Κάραλη και την Espresso τον βάναυσο ξυλοδαρμό και τον εξευτελισμό που υπέστη κατά τη διάρκεια της αρπαγής της από την θηλυκή συμμορία.

Τι ακριβώς συνέβη;

Όπως λέει, οι έξι εξαγριωμένες γυναίκες την ακινητοποίησαν με την απειλή μαχαιριού, αναγκάζοντας την να τις ακολουθήσει. Εκείνες την οδήγησαν σε μια ερημιά, όπου την ξυλοκόπησαν αλύπητα, την ξεγύμνωσαν και της έκοψαν τα μαλλιά, σε ένα κρεσέντο ακραίας εκδίκησης, που είχε αφορμή τα… μάτια ενός άντρα με τον οποίο το μοντέλο είχε σχέση!

Η εφημερίδα φέρνει στο φως της δημοσιότητας στιγμιότυπα που φανερώνουν την αγριότητα της επίθεσης, που θα μπορούσε να είχε κοστίσει τη ζωή της Μαρίας Αλέξανδρου. Το μοντέλο και πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών αποκαλύπτει με δάκρυα στα μάτια και με τρεμάμενη φωνή της εφιαλτικές στιγμές που βίωσε, επακόλουθο πολύμηνων απειλών που δεχόταν: «Το συμβάν έγινε τον περασμένο Μάρτιο στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης. Δεχόμουν απειλητικά μηνύματα επί μήνες. Μια μέρα με άρπαξαν με ένα αμάξι έξω από το σπίτι μου και με πήγαν σε ένα απομονωμένο μέρος. Εκεί ήταν έξι γυναίκες και άρχισε το βασανιστήριο μου.

«Άρχισε να με χτυπούν δυνατά στο κεφάλι με τα παπούτσια τους, έβγαλε μαχαίρι και με απείλησαν, πήγαν να μου σκίζουν τα ρούχα και με κούρεψαν, για να με ξεφτιλίσουν. Μετά τον άγριο ξυλοδαρμό μου και τις απειλές, μου έκλεψαν τσάντα και τα κινητά τηλέφωνα» περιγράφει η ίδια και προσθέτει: «Δέχτηκα επίθεση καθαρά λόγω ζήλιας. Όλα αυτά έγιναν για έναν άντρα. Πήγα αμέσως στο αστυνομικό τμήμα των Νέων Επιβατών και υπέβαλα μήνυση. Η υπόθεση έχει τραβήξει πλέον τον δρόμο της δικαιοσύνης».

Η Μαρία Αλεξάνδρου κατέφυγε στην δικαιοσύνη εναντίον της συμμορίας των γυναικών για τον άγριο ξυλοδαρμό και τον εξευτελισμό της και οι έξι δράστριες θα καθίσουν σύντομα στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Φωτογραφίες: NDP

Πηγή: tlife.gr