Μαρία Μοσχοπούλου & Μαίρη Χαλιώτη: Στους top 20 δικηγόρους κάτω των 40 ετών!

20+ Millennials που ξεχωρίζουν στην αγορά νομικών υπηρεσιών!

Η «υγεία» και ευημερία κάθε αγοράς παροχής υπηρεσιών, εξαρτάται και από την ανατροφοδότησή της με νέα στελέχη, τα οποία συνιστούν την επόμενη ημέρα εταιρειών και ομάδων. Το περιοδικό Lawyer παρουσιάζει την πρώτη λίστα 20 under 40 Business Law, με σκοπό ακριβώς να φέρει στο προσκήνιο νέα, ταλαντούχα στελέχη της αγοράς νομικών υπηρεσιών, φωτίζοντας έτσι το «μέλλον» του απαιτητικού αυτού κλάδου. 

Η λίστα καταρτίσθηκε μέσα από τις υποψηφιότητες που υποβλήθηκαν και περιλαμβάνει στελέχη in-house νομικών τμημάτων και δικηγορικών εταιρειών έως 40 ετών, τα οποία εξελίσσουν τον κλάδο της δικηγορίας μέσω του έργου, των πρωτοβουλιών και των επιτυχιών τους. 

Το επίπεδο των υποψηφιοτήτων μας δυσκόλεψε με εποικοδομητικό τρόπο ως προς την επιλογή, κάτι που οδήγησε να παρουσιάσουμε στις σελίδες που ακολουθούν 10+1 στελέχη in-house νομικών τμημάτων και 10+1 στελέχη δικηγορικών εταιρειών. Η αριθμητική «ισορροπία» που προέκυψε, αποτελεί και μία ένδειξη της δυναμικής συνεργασίας που αναπτύσσεται μεταξύ των δύο πλευρών της εν λόγω αγοράς. 

Σας καλούμε να διαβάσετε τα stories που συνοδεύουν τους 20+2 της πρώτης λίστας «20under40 Business Law», ανακαλύπτοντας τη δυναμική της νέας γενιάς στο χώρο των νομικών υπηρεσιών. 

Συγχαρητήρια σε όλους και όλες! 

Δείτε τα 20+2 πιο επιδραστικά στελέχη