Μαρινέλλα: Κρίσιμες οι επόμενες 48 ώρες – Τι φοβούνται οι γιατροί

Τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής της δίνει η Μαρινέλλα, μετά την κατάρρευσή της στο Ηρώδειο και το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη.

Η κορυφαία Ελληνίδα τραγουδίστρια, που κατέρρευσε επάνω στη σκηνή του Ηρωδείου με το κοινό να «παγώνει» νοσηλεύεται από το βράδυ της Τετάρτης στο θεραπευτήριο Υγεία.

Οι γιατροί καταβάλλουν κάθε προσπάθεια να περιορίσουν το αιμάτωμα όμως, μέχρι στιγμής κάτι τέτοιο δεν έχει καταστεί δυνατό. Αντίθεται, φαίνεται το αιμάτωμα να διευρύνεται.

Την ίδια στιγμή, δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί χειρουργικά το περιστατικό λόγω της ηλικίας της τραγουδίστριας. Σε κάθε περίπτωση, οι επόμενες 48 ώρες θεωρούνται κρίσιμες για τη Μαρινέλλα. Η 86χρονη Ελληνίδα ερμηνεύτρια νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του θεραπευτηρίου χωρίς να είναι διασωληνωμένη.

Η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού, μετά την κατάρρευσή της στη σκηνή του Ηρωδείου, ανέκτησε τις αισθήσεις της στα καμαρίνια, ενώ, στο πλευρό της βρισκόταν από το πρώτο λεπτό ο προσωπικός της γιατρός, ο οποίος και της παρείχε τις πρώτες βοήθειες.

Η ίδια επικοινωνούσε με το περιβάλλον. Παρ’ όλα αυτά, παρέμεινε στα παρασκήνια για περίπου μία ώρα πριν παραληφθεί από ασθενοφόρο, στις 22:20.

Στο νοσοκομείο, η Μαρινέλλα υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, από την οποία διαπιστώθηκε η εγκεφαλική αιμορραγία, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, είχε έντονο πονοκέφαλο πριν τη συναυλία.

πηγή: newsbomb.gr