Μαρκέλλα: Καλά στην υγεία της, δεν επιβεβαιώνεται η κακοποίηση

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές η 10χρονη Μαρκέλλα, αν και ταλαιπωρημένη βρίσκεται καλά στην υγεία της ενώ δεν επιβεβαιώνεται ότι έχει κακοποιηθεί

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για την εξιχνίαση της υπόθεσης εξαφάνισης της 10χρονης Μαρκέλλας η οποία είχε αίσιο τέλος το πρωί του Σαββάτου 13 Ιουνίου. Εδώ και λίγες ώρες, βρίσκεται στο πλευρό της η μητέρας της, ενώ συγγενείς και φίλοι της έχουν συγκεντρωθεί στο σπίτι της στην Κάτω Τούμπα και περιμένουν την επιστροφή της από τον Αστυνομικό Μέγαρο.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές η 10χρονη Μαρκέλλα, αν και ταλαιπωρημένη βρίσκεται καλά στην υγεία της ενώ δεν επιβεβαιώνεται ότι έχει κακοποιηθεί, αναφέρουν αστυνομικές πηγές στο ethnos.gr. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές δεν επιβεβαιώνεται ούτε ότι της έδωσαν 30 ευρώ για να επιστρέψει το πρωί του Σαββάτου σπίτι της.

Παιδοψυχολόγοι της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της μικρής Μαρκέλλας, εμψυχώνοντας την, αλλά και προσπαθώντας να αντλήσουν όσες περισσότερες πληροφορίες μπορούν προκειμένου να φτάσουν στην εξιχνίαση της σκοτεινής υπόθεσης. Κατά τις έρευνες που πραγματοποιούνται, εξετάζονται και τυχόν κάμερες που υπάρχουν σε καταστήματα και σπίτια της περιοχής.

Η ανήλικη βρέθηκε λίγο πριν από τις 9 το πρωί στην οδό Θεμιστοκλή Σοφούλη, στην Καλαμαριά, κοντά σε πρατήριο υγρών καυσίμων.

Όπως είπε ο Γιώργος Οικονόμου, ο άνθρωπος που ειδοποίησε τις Αρχές, όταν είδε τη Μαρκέλλα, η 10χρονη ανηφόριζε την οδό Καθηγητού Ρωσσίδου στο ύψος του Μεγάρου Μουσικής και αυτό που του έκανε εντύπωση ήταν ότι κρατούσε σχολική τσάντα, ενώ σήμερα είναι Σάββατο και δεν λειτουργούν τα σχολεία. «Παρέπαιε, περπατούσε σαν χαμένο» και κουρασμένη περιέγραψε ο κ. Οικονόμου προσθέτοντας πως η 10χρονη του είπε πως θέλει να πάει σπίτι της.

Ο ίδιος αντιλήφθηκε πως πρόκειται για τη Μαρκέλλα, όταν του είπε το όνομά της, ενώ όταν τη ρώτησε πώς έφτασε μέχρι εκείνο το σημείο, το ανήλικο κορίτσι σύμφωνα με τον μάρτυρα απάντησε: «Με άφησε εδώ κάτω αυτή που με πήρε και μου έδωσε 30€ για να πάω σπίτι». Σύμφωνα με τον κ. Οικονόμου η μικρή Μαρκέλλα του ζήτησε να μην καλέσει την αστυνομία. «Μου είπε ότι την είχαν με χειροπέδες», αναφέρει από την πλευρά της η γυναίκα που βρήκε μαζί με τον Γιώργο Οικονόμου την 10χρονη Μαρκέλλα στην Ανατολική Θεσσαλονίκη. Επί τόπου κλήθηκε η αστυνομία η οποία παρέλαβε το κοριτσάκι.

Πηγή: ethnos.gr