«Μαρκέλλα σε ψάχνουμε και σε αγαπάμε»: Συγκινεί ο 10χρονος συμμαθητής της

Ο 10χρονος κατέθεσε ότι η Μαρκέλλα έμοιαζε να γνωρίζει τη γυναίκα, η οποία ήταν ψηλή, κοκκινομάλλα και φορούσε μαύρη μπλούζα και μαύρο κολάν

«Μαρκέλλα, άμα με ακούς να ξέρεις ότι όλοι οι φίλοι σου σε ψάχνουμε και σε αγαπάμε πάρα πολύ». Συγκινούν τα λόγια του 10χρονου συμμαθητή της Μαρκέλλας, που αγνοείται από το μεσημέρι της Πέμπτης. Ο 10χρονος έβγαλε από την ψυχή του αυτά που θα ήθελαν να πουν στο κορίτσι όλοι οι συμμαθητές της.

Ήταν ο 10χρονος που έφυγε μαζί με την Μαρκέλλα από το σχολείο, στην Κάτω Τούμπα Θεσσαλονίκης, για να πάει ο καθένας στο σπίτι του και είδε τη γυναίκα που φώναξε τη Μαρκέλλα με το όνομά της και της ζήτησε να την ακολουθήσει. Μάλιστα, ο μικρός έμεινε για λίγο στο σημείο και παρακολούθησε τη γυναίκα με τη μικρή να απομακρύνονται. Ο 10χρονος συμμαθητής της Μαρκέλλας κατέθεσε για περίπου δύο ώρες στην Αστυνομία αυτά που είδε το μεσημέρι της Πέμπτης, αφού, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, είναι ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας του συμβάντος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο  μικρός κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι είδε μία γυναίκα να πλησιάζει το κορίτσι και να της μιλάει με οικειότητα, αφού η Μαρκέλλα έδειξε να τη γνωρίζει και δεν αντέδρασε. Η γυναίκα είπε στη μικρή να πάνε μια βόλτα και την τράβηξε από το χέρι. Με βάση τα όσα κατέθεσε ο 10χρονος στην Αστυνομία, η γυναίκα ήταν ψηλή, με κόκκινα μαλλιά και φορούσε μαύρη μπλούζα και μαύρο κολάν. Νωρίτερα στο αστυνομικό τμήμα κατέθεσαν η μητέρα και ο αδερφός της 10χρονης.

Πηγή: ethnos.gr