Μάρτυρας της δολοφονικής επίθεσης η ηθοποιός Γιολάντα Μπαλαούρα: “Λίγο ακόμη και θα την έβρισκε στην καρδιά”

Στη Λαμπρινή, στα σύνορα μεταξύ Γαλατσίου και Πατησίων, μια 63χρονη γυναίκα έζησε μια εφιαλτική εμπειρία όταν ένας 51χρονος της επιτέθηκε ξαφνικά και τη μαχαίρωσε στο χέρι.

Η ηθοποιός Γιολάντα Μπαλαούρα έγινε μάρτυρας της αιματηρής σκηνής και έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι «Λίγο ακόμα και θα την είχε βρει στην καρδιά»

«Πριν από λίγο έζησα κάτι αδιανόητο. Βρέθηκα στην Τράλλεων στη Λαμπρινή κοντά στο πάρκο του Αγίου Ανδρέα.

Και κάποιος με ένα μαχαίρι όρμησε σε μια άγνωστη του γυναίκα και τη μαχαίρωσε.

Η γυναίκα ήταν στο αυτοκίνητο της με ανοιχτή την πόρτα, σε συνεργείο αυτοκινήτων που βρίσκεται στο ισόγειο πολυκατοικίας. Λίγο ακόμη και θα την έβρισκε στην καρδιά.

Από ότι λένε οι γείτονες της περιοχής, έχει ψυχολογικά προβλήματα, τον πιάνουν και μετά τον αφήνουν. Σήμερα πήρε μαχαίρι και μαχαίρωσε μια γυναίκα στα καλά καθούμενα. Τι θα γίνει; Ως που θα πάει αυτό;» έγραψε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής, ο 51χρονος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν και είναι γνωστός στη γειτονιά, καθώς φαίνεται να έχει διαλύσει ένα αυτοκίνητο κατά μήκος της Τραλλέων πριν από λίγες ημέρες.

«Από το πρωί δεν ήταν καλά. Πηγαινοερχόταν πάνω κάτω” λέει αυτόπτης μάρτυρας στο Mega: “Έρχεται στο μαγαζί η κυρία με το αυτοκίνητο, δεν πρόλαβε να μου μιλήσει, έρχεται ο τύπος με ένα μαχαίρι και αρχίζει να την μαχαιρώνει. Πήγαμε τον βγάλαμε έξω από το αμάξι, εγώ με τον υπάλληλό μου. Μετά ήρθε η αστυνομία και τον πήρε. Ήρθα για δουλειά και να πάω να γλυτώνω, να βλέπω να της κόβει το χέρι; Αυτός ο άνθρωπος κάθε εβδομάδα τον πιάνουνε, την άλλη το πρωί είναι έξω. Είχε τόση δύναμη στο χέρι του που το τράβαγα πίσω να μην την καρφώσει» κατέληξε.

Ο δράστης ισχυρίστηκε ότι η γυναίκα ήταν συγγενής του και ότι είχαν τσακωθεί, αλλά η 63χρονη γυναίκα δήλωσε στην αστυνομία ότι δεν είχε γνωρίσει ποτέ τον άνδρα.

πηγή: enimerotiko.gr