Μαρτυρία «φωτιά» για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά

Στο φως της δημοσιότητας έρχονται αποκαλύψεις σχετικά με τη ζωή του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά πριν τη δολοφονία.

Μερικές εβδομάδες πριν τη δολοφονία ο δράστης είχε πάει στον μαραγκό μια μεσόπορτα που είχε σπάσει. Όπως εξήγησε στον μαραγκό το παιδί του είχε κλειδωθεί μέσα και την έσπασε για να την ανοίξει.

«Είχε επισκεφθεί τον Απρίλιο περίπου το μαγαζί μου. Μου είχε φέρει μια σπασμένη μεσόπορτα για να την επισκευάσω και να την κολλήσω. Ήταν μια λοξή πόρτα, που μπαίνει σε μεζονέτα που έχει κεραμίδια. Μπορεί να ήταν από μπάνιο, μπορεί από κρεβατοκάμαρα… Ήταν λευκή. Υπάρχει περίπτωση να ήταν και από σοφίτα.

Μου είχε πει ότι είχε κλειστεί από μέσα το παιδί του και δε μπορούσε να ανοίξει και την έσπασε για να μπει μέσα. Δεν ήξερα πόσο ήταν το παιδί του. Άγνωστος ήταν, ένας πελάτης με μια σπασμένη πόρτα για να τη φτιάξω. Μία φορά ήρθε με πολιτικά ρούχα και όταν ήρθε να την πάρει φορούσε τη στολή του πιλότου.

Η πόρτα είχε σπάσει από κάποιον που είχε πάρει φόρα. Δεν ήταν από κλειδαρά, ούτε παραβιασμένη με λοστό. Οι μεντεσέδες είχαν σπάσει και από την μεριά της κλειδαριάς είχε σπάσει λόγω της κόντρας που είχε. Έκατσα την κόλλησα και την έφτιαξα. Ήταν κύριος, σοβαρός και μου μίλαγε στον πληθυντικό», είπε ο μαραγκός στην κάμερα της εκπομπής «T-live».

Πηγή: Espesso.gr