Μεγαλείο ψυχής από τον πατέρα της Ελένης Τοπαλούδη – Η κίνηση που ξάφνιασε προς τους γονείς των δολοφόνων της

Ο πόνος από την καρδιά του για τον χαμό της κόρης του, Ελένης Τοπαλούδη δεν θα φύγει ποτέ, όμως ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας συγκλόνισε με μια κίνησή του. Έδωσε το χέρι τους στους γονείς των παιδιών που του στέρησαν ό,τι πιο πολύτιμο είχε στη ζωή του.

Ο συντετριμμένος πατέρας  μίλησε για τις στιγμές που βιώνει στο δικαστήριο στη δίκη για τη δολοφονία της κόρης του. Με πόνο καρδιάς δήλωσε στο Open: «Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν το να αντικρίσεις τα άτομα αυτά που έκαναν αυτά που έκαναν στην Ελένη μας».

Πληγώθηκαν στην οικογένεια ακόμη περισσότερο από τους ισχυρισμούς των κατηγορουμένων ότι η Ελένη Τοπαλούδη είχε δώσει ερωτική συναίνεσή της. «Συκοφαντίες και ψέματα ότι είχε δώσει τη συναίνεσή της για συμμετοχή σε ερωτική πράξη. Αφού υπήρξε συναίνεση, γιατί τη δολοφόνησαν, με αυτόν τον τρόπο, τη βασάνισαν με μαχαιριές στον λαιμό και την πέταξαν στη θάλασσα;».

Ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας περιγράφει, μάλιστα, πως σε ένα διάλειμμα της δίκης έκανε μια κίνηση που ξάφνιασε…

«Πρώτος πήγα στους γονείς των κατηγορούμενων και τους έδωσα το χέρι μου. Τους λέω είστε και εσείς γονείς,. Τους είπα μακάρι να ζωντάνευε το παιδί μας και να μην ήμασταν σε αυτή την κατάσταση και να γνωριζόμαστε σε άλλες συνθήκες. Ειλικρινά είπα αυτά τα πράγματα». Σύμφωνα με τον πατέρα της Τοπαλούδη, λίγο αργότερα, η γιαγιά του Ροδίτη ψέλλισε: «Συγγνώμη».

Ο ίδιος μίλησε, και για την έλευση της Μάγδας Φύσσα: «Ήρθε να μας συμπαρασταθεί σαν μάνα που έχασε και αυτή τη παιδί της. Και μόνο που ήρθε να μας συμπαρασταθεί είναι πολύ σημαντικό και συμβολικό».

Τέλος συγκλονίζει αναφερόμενος στην κόρη του… «Αιώνια η ψυχή της». Και η τραγική ειρωνεία είναι πως σαν σήμερα η Ελένη Τοπαλούδη θα έκλεινε τα 23 της χρόνια

Στις 28 Ιανουαρίου θα συνεχιστεί η δίκη, ενώ η μητέρα της που κατέρρευσε αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο και να αναχωρήσει για το Διδυμότειχο.

Πηγή: newsit.gr