Μετά το τεράστιο σκάνδαλο: Άσχημα μαντάτα για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο (Pics)

Πριν από περίπου έξι μήνες ο Στάθης Παναγιωτόπουλου βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας. Ο δημοσιογράφος και συνεργάτης του Αντώνη Κανάκη κατηγορήθηκε από πρώην σύντροφό του ότι ανέβασε στο διαδίκτυο βίντεο με προσωπικές τους στιγμές χωρίς την έγκρισή της.

Η συγκεκριμένη υπόθεση πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης. Ο πρώην, πλέον, συνεργάτης των «Ράδιο Αρβύλα» καταδικάστηκε πρωτόδικα με ποινή φυλάκισης πέντε ετών με τριετή αναστολή και χρηματικό πρόστιμο 10.000 ευρώ από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.

Εις βάρος του υπάρχουν ακόμη δύο ανάλογες καταγγελίες και του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

Ο δημοσιογράφος, πέραν της τηλεόρασης διατηρούσε και επιχείρηση στην Αλόννησο. Όπως φαίνεται όμως μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε, η τοπική κοινωνία του έχει γυρίσει την πλάτη.

Όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες που δημοσίευσε η «Espresso» το μπαρ που διατηρεί στο νησί ο παρουσιαστής είναι άδειο. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που ανέφεραν στην εφημερίδα ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος επέλεξε να ανοίξει την επιχείρησή του επειδή περνάει δύσκολες στιγμές σε οικονομικό επίπεδο.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό ρεπορτάζ, ο ίδιος ουδόλως ενοχλείται από το γεγονός ότι οι κάτοικοι του νησιού του έχουν γυρίσει την πλάτη. Αντίθετα, σύμφωνα με μαρτυρίες, είναι όλο αγκαλιές και φιλιά με τη σύζυγό του.

Μετά το τεράστιο σκάνδαλο: Άσχημα μαντάτα για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο (Pics)

Μετά το τεράστιο σκάνδαλο: Άσχημα μαντάτα για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο (Pics)

Πηγή: dailymedia