Μία υπέροχη γιορτή αφιερωμένη στη “Μητέρα” από το κατηχητικό σχολείο της Μητρόπολης (pics)

Λίγες φωτογραφίες από την υπέροχη χθεσινή αφιερωματική γιορτή για τη “Μητέρα”, από το κατηχητικό σχολείο του Μητροπολιτικού Ναού Ευαγγελιστρίας -Αναληψεως Αργοστολίου!
Η αίθουσα του ισογείου του πνευματικού κέντρου “Ο Απόστολος Παύλος” πλημμύρισε από νέους γονείς για να συζήτησουν και να ανταλλάξουν απόψεις με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ.κ. Δημήτριο και την ψυχολόγο κυρία Άννα Αυγουστάτου στο άκρως επίκαιρο θέμα “ΜΑΜΑ -ΜΠΑΜΠΑ, ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ”!
Στο τέλος προσφέρθηκαν κεράσματα και σε κάθε μαμά από ένα τριαντάφυλλο και μια αναμνηστική εικόνα της συνάντησης αυτής από τα παιδιά του κατηχητικού μας, ενώ παράλληλα απαγγέλθηκαν και ποιήματα αφιερωμένα στη “Μητέρα”!
Χρόνια πολλά σε όλες τις μαμάδες με την ευχή να ασχολούμαστε πιο πολύ με τα παιδιά μας και τα λάθη που θα κάνουμε-γιατί όλοι κάνουμε λάθη-να είναι όσο το δυνατόν μικρότερα για το καλό των παιδιών μας !

Υ.Γ. υπεύθυνος των κατηχητικών τμημάτων είναι ο π. Σπυρίδων Πετεινάτος και λειτουργούν κάθε Σάββατο απόγευμα 4-5.00 για παιδιά από 5 έως Δ’ Δημοτικού (δύο τμήματα διαφορετικά) στον ιερό ναό και 5-6.00για παιδιά Ε,Στ και Γυμνασίου στον ιερό ναό επίσης!

Από το fb της κατερίνα αλεξανδρή