Μην φάτε αυτά τα ζυμαρικά – Τέλος από τα σούπερ μάρκετ

Ζυμαρικά: Συναγερμό σήμανε στους καταναλωτές γνωστή εταιρία σούπερ μάρκετ , η οποία προχώρησε στην ανάκληση ενός συγκεκριμένου τύπου ζυμαρικού προειδοποιώντας τους να μη φάνε αυτό το προϊόν, γιατί κινδυνεύουν από δηλητηρίαση.

Οι προβληματικές παρτίδες αφορούν τα σπαγκέτι με σάλτσα ντομάτας και τυρί K-Classic, καθώς εντοπίστηκαν ανωμαλίες στο τυρί και πουλήθηκαν από τα σούπερ μάρκετ Kaufland που εδρεύουν σε πολλές περιοχές της Γερμανίας.

Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Kaufland ανακαλεί έναν συγκεκριμένο τύπο ζυμαρικών. Οι πελάτες δεν πρέπει να τρώνε το προϊόν, το οποίο πωλείται σε αρκετά κρατίδια της Γερμανίας.

Η Kaufland και ο Όμιλος Rizzi ανακαλεί τα σπαγγέτι K-Classic με σάλτσα ντομάτας λόγω ανωμαλιών στο τυρί. Σύμφωνα με τις εταιρείες, το εν λόγω προϊόν είναι το “K-Classic Spaghetti with Tomato Sauce and Grated Hard Cheese” με αριθμό GTIN 4337185457159 και ημερομηνία λήξης 15.08.2023 από την παρτίδα L220747 Rizzi Group Srl.

Ζυμαρικά: Συναγερμός

Το προσβεβλημένο προϊόν πωλήθηκε στη Βάδη-Βυρτεμβέργη, τη Βαυαρία, τη Ρηνανία-Παλατινάτο, το Σάαρλαντ και την Έσση στην Kaufland.

Οι καταναλωτές θα πρέπει να δώσουν προσοχή στην ανάκληση και να μην καταναλώσουν το προϊόν, αναφέρεται.

Η Kaufland και ο όμιλος Rizzi Group απέσυραν το προϊόν από την πώληση, όπως αναφέρεται. Θα μπορούσε να επιστραφεί σε όλα τα καταστήματα Kaufland.

Η τιμή αγοράς θα επιστραφεί, ακόμη και χωρίς την προσκόμιση της απόδειξης. Η Rizzi Group Srl ζητά συγγνώμη για την όποια αναστάτωση προκλήθηκε.

Πηγή: newsme.gr