Μητέρα Ρούλας για Μάνο: «Της έλεγε στο τηλέφωνο ότι τα κάνω όλα ψέματα και πίσω σου θα είμαι εγώ»

«Το παιδί μου είναι στις φυλακές ο κύριος Δασκαλάκης είναι έξω»

Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησε για την κόρη της που οδηγήθηκε σήμερα το πρωί στις φυλακές Κορυδαλλού η οποία ούσα κατηγορούμενη για τον θάνατο της κόρης της, της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Ερωτηθείσα για την κεταμίνη που βρέθηκε στις τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας η κυρία Ελένη εξέφρασε την πεποίθησή της ότι η κόρη της Ρούλα δεν έχει καμία σχέση και είπε: «Η Ρούλα όταν το πρώτο άκουσε πήγε να ψάξει την ουσία. Είναι κάποιο ιατρικό λάθος η χορήγηση της ουσίας που σκότωσε την Τζωρτζίνα».

Παράλληλα υποστήριξε ότι «υπάρχει σίγουρα σε παιδιατρικό νοσοκομείο αυτή η ουσία, Φυλάσσετε πολύ καλά πρέπει να έχεις κλειδί…».

Να σημειωθεί πως χθες ο διοικητής του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» Μανώλης Παπασάββας αποσαφήνισε ότι ουδέποτε χορηγήθηκε κεταμίνη στην 9χρονη Τζωρτζίνα κατά το διάστημα της νοσηλείας της.

Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου υποστήριξε ότι η κόρη της «μπορούσε να κάνει κακό στον εαυτό της αλλά ποτέ στα παιδιά. Τα αγαπούσε, ήταν πρότυπο μητέρας. Της Μαλένας της είχε μεγάλη αδυναμία. Όταν ήρθε η Ίριδα ήταν Θείο δώρο για τη Ρούλα. Η Τζωρτζίνα ήταν όλος της εαυτός».

Ερωτηθείσα για τη στάση που κρατούν οι γονείς του εν διαστάσει συζύγου της κόρη της, Μάνου Δασκαλάκη, αρκέστηκε να πει ότι: «Πιστεύω ότι είναι γραμμή του δικηγόρου τους να μη μιλάνε. Δεν μπορώ να απαντήσω γιατί έχουν αυτή τη στάση. Τη στάση του κ. Δασκαλάκη δεν μπορώ να τη κρίνω εγώ».

«Της έλεγε στο τηλέφωνο ότι τα κάνω όλα ψέματα και πίσω σου θα είμαι εγώ. Τον αγαπάει παθολογικά. Το παιδί μου είναι στις φυλακές ο κύριος Δασκαλάκης είναι εξω», πρόσθεσε ακόμη.

Πηγή: pronews.gr