Φτάσαμε στην τελική ευθεία
Οι εθελοντές του Κεφαλονίτικου Συλόγου και οι αρχιμάγειροι που έχουν κρυμμένη την συνταγή της σκορδαλιάς και την φέρνουν μόνο την ημέρα που φτιάχνουμε στο κεφαλονίτικο σπίτι στο Μόντρεαλ ε τελείωσε η διαδικασία η σκορδαλιά είναι Πανέτοιμοι Εφέτοδούλεψαν ο πρόεδρος Σωτήρης Αντύπας Νικόλας
Σπάθης Βλάσης Σταθάτος Σπύρος Σταθάτος Που ήταν και ο αρχηγός της κουζίνας Διονύσης Δεστούνης Γιώργος Αθανασάτος Απόστολος Aγγουριας και Κατερίνα Μουρελάτου όλα έτοιμα για αύριό μετά την εκκλησία και μην ξεχνάτε ο σύλλογος μας κάθε χρόνο κάνει αρτοκλασία και μετά την εκκλησία όποια κυρία δεν έχει μαγειρέψει έρχεται στο Σύλλογο ή παίρνη σκορδαλιά και μπακαλιάρο για έξω ή την τρώει στην Αίθουσα του συλλόγου μην ξεχνάτε όσοι έρθετε στην παρέα μας θα περάσετε καλά χρόνια πολλά ο Άγιος μας βοήθεια σε όλους τους Κεφαλονίτες όπου γης και σε όλο τον κόσμο Μετά από όλη την διαδικασία και την Ετοιμασία Της σκορδαλιάς η εθελοντές το Εριξαν Στο φαγητό για να δοκιμάσουν εάν είναι καλή Η σκορδαλιά
Από το fb του Απόστολου Αγγούρια
Προηγούμενο άρθροΛηξούρι: Με επιτυχία και πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκαν πριν λίγη ώρα τα εγκαίνια της έκθεσης “Μαύρα Πληγωμένα Χρόνια” στην Πετρίτσειο Βιβλιοθήκη “Ο Δαμοδός” (εικόνες)
Επόμενο άρθροΌμορφος γάμος με άρωμα Κεφαλονίτικο: Να ζήσουν ο Δημήτρης και η Stephanie (εικόνες)