Μοτοσυκλέτα έσπειρε τον τρόμο – Σφοδρό τροχαίο με νεκρούς, πολύ σκληρές εικόνες

Για τρεις νεκρούς από τροχαίο δυστύχημα στην Καβάλα και συγκεκριμένα στην οδό Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού κάνουν λόγο τοπικά Μέσα ενημέρωσης, με τις εικόνες από το σημείο να σου κόβουν την ανάσα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα proininews.gr, ένα ΙΧ συγκρούστηκε με μηχανή που εξετράπη της πορείας της και παρέσυρε πεζούς που βρίσκονταν κοντά στην είσοδο ενός κέντρου διασκέδασης.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει και η ιστοσελίδα kavalapost.gr, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, το αυτοκίνητο που βρισκόταν έξω από το κέντρο διασκέδασης, στο οποίο γινόταν ένα γλέντι γάμου, επιχείρησε να κάνει αναστροφή στο δρόμο με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με την μοτοσυκλέτα που πήγαινε κανονικά στην πορεία της.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, το αποτέλεσμα αυτής της σφοδρότατης σύγκρουσης ήταν να χάσει ακαριαία τη ζωή του ο οδηγός της μοτοσυκλέτας, που διέμενε στην πόλη της Καβάλας. Δύο ακόμη άνθρωποι, που περίμεναν στο πεζοδρόμιο για να μπουν στο κέντρο όπου θα λάμβανε χώρα το γαμήλιο γλέντι, έχασαν τη ζωή τους. Τα ασθενοφόρα που έσπευσαν στο σημείο ήταν τρία αλλά και πάλι δεν αρκούσαν…

Καβάλα: Δείτε εικόνες από το τροχαίο δυστύχημα

Καβάλα

Καβάλα

Πηγή: eleftherostypos.gr