Μπράβο στον Εμπορικό Σύλλογο Σκάλας! Σε 50 μέρες λάμπει η πόλη!

Πέρασαν ηδη 50 ημέρες από την εκλογή του νέου Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλογου Σκαλας και παρ’ολο το σύντομο αυτο χρονικό διάστημα προσπαθούμε να κανουμε όσο το καλυτερο δυνατόν ώστε να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε διαφορά θέματα που αφορούν το χωριο μας.
Ερχόμαστε σε καθημερινή επαφή με τους κατοίκους ακούγοντας τα προβλήματα και προσπαθώντας να προβαινουμε σε λύσεις σε ότι περνάει απτο χέρι μας καθώς και να πιέζουμε ολους τους φορείς για την καλύτερη και λειτουργικότερη καλοκαιρινή σαιζόν.

Κατά το διάστημα λοιπον αυτο έχουν πραγματοποιηθεί τα εξής :

1) Ύστερα από άδεια που πήραμε από την αρχαιολογία και υπό την επίβλεψη της αρχαιολόγου Σιμωτά Ρούλα πραγματοποιήθηκε η καθαριότητα της Ρωμαϊκής Βίλας με έξοδα του Συλλογου μας. Επισης περιμένουμε να σταλθεί ένας από τους ξεναγούς που έχουν προσληφθεί από την αρχαιολογια για την ξενάγηση στη Ρωμαϊκή Βιλα.

2) Υλοποιήθηκε ο καθαρισμός της παραλίας της Σκαλας για τον οποίο ευχαριστούμε τους εθελοντές το καφέ-bar Metaxa το τοπικό συμβούλιο και το Δήμο για την συνεργασία μας.

3) Υλοποιήθηκαν ηδη τα σεμινάρια του ΕΦΕΤ επιτυχώς με δικιά μας πρωτοβουλία και προγραμματισμό στο Κοινοτικό κτίριο της Σκαλας για να μην αφήσουν οι κάτοικοι έμποροι και επαγγελματίες τις δουλειές τους πηγαίνοντας στο αργοστολι ή στο Ληξούρι να τα παρακολουθήσουν. Συντομα θα πραγματοποιηθούν και τα σεμινάρια για τους Τεχνικούς Ασφαλείας στο Κοινοτικό Κτίριο της Σκαλας.

4) Έχουν ηδη παραγγελθεί και περιμένουμε από μέρα σε μέρα τις νέες πινακίδες σήμανσης για ευκολοτερη πρόσβαση στο κέντρο του χωριου μας, την παραλία, το ιατρείο καθώς και την ρωμαϊκή βιλα με έξοδα του συλλογου μας.

5) Βρίσκεται υπό κατασκευη η ιστοσελίδα για το χωριο μας με διεύθυνση www.skala-kefalonias.gr όπου θα περιέχει πλούσιο διαφημιστικό υλικό των επειχηρησεων και φωτογραφίες του Χωριου μας. Σε εξέλιξη βρίσκεται και η σελίδα του Facebook της Σκαλας.

6) Έχει δημιουργηθεί μια ομάδα στην εφαρμογή VIBER για συνεχή ενημέρωση των μελών του εμπορικού συλλογου σχετικά με τις δραστηριότητες μας.

Είμαστε σε καθημερινή επικοινωνία με ολους τους φορείς (Δήμο, Περιφέρεια, Τοπικό Συμβούλιο, Αρχαιολογία κ.τ.λ.) για όλα τα θέματα και προβλήματα που απασχολούν το χωριο μας και θεωρούμε ότι παρ’ολο το σύντομο χρονικό διάστημα που έχουμε εκλεχθεί προσπαθούμε καθημερινά και είμαστε ενεργοί για το καλυτερο δυνατόν.

Με εκτιμηση το Δ.Σ. του Εμπορικού συλλογου Σκαλας
Πρόεδρος: Ζαπαντης Σπύρος
Αντιπρόεδρος: Σολωμος Σπύρος
Γεν.Γραμματεας: Κουρκουμελης Κυριάκος
Ταμίας: Μελέτη Ευαγγελία
Αναπλ. Γεν. Γραμματέας: Κουρκουμελης Ιωάννης