Ναρκωτικά και τζόγος αλλά τον… πρόδωσε ο παράνομος δεσμός! Έτσι «τσάκωσε» η αστυνομία τον επικίνδυνο «βαρώνο»

Όταν συνελήφθη ο επικίνδυνος Αλβανός κακοποιός είχε πάνω του 10.000 ευρώ. Η επίσκεψη στο σπίτι εντυπωσιακής γυναίκας έμελλε να γίνει το λάθος που τον έστειλε στην… αγκαλιά της ΕΛ.ΑΣ. Όλο το κουβάρι της υπόθεσης με τα ναρκωτικά.

Το… τρωτό σημείο ενός επικίνδυνου Αλβανού κακοποιού, οποίος εμπλέκεται σε υποθέσεις με ναρκωτικά αλλά και παράνομο τζόγο, κατάφεραν να βρουν οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας προκειμένου να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν.

Το τρωτό λοιπόν σημείο του Αλβανού κακοποιού που είχε το προσωνύμιο «φάντασμα», καθώς η παρακολούθησή του ήταν δύσκολη έως αδύνατη, ήταν… ο παράνομος δεσμός του με μια εντυπωσιακή γυναίκα 50 ετών, επίσης με καταγωγή από την Αλβανία.

Ακολουθούσαν τα… ναρκωτικά, αλλά τον “πρόδωσε” η παράνομη σχέση

Εδώ και εβδομάδες οι Αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών είχαν πληροφορίες για την δράση του 45χρονου Αλβανού ον οποίος κινούνταν σε περιοχές της περιφέρειας του κέντρου των Αθηνών, και έκανε «δουλειές» με μεγάλες ποσότητες χασίς.

Παρά τις έντονες προσπάθειες των έμπειρων Αστυνομικών της Ασφάλειας, η παρακολούθηση του συγκεκριμένου ανθρώπου στάθηκε δύσκολη, καθώς χρησιμοποιούσε μεθόδους αντί-παρακολούθησης και έπαιρνε όλα τα μέτρα ασφάλειας όταν έβγαινε για «δουλειές».

Όμως δεν απέφυγε το λάθος, καθώς σε μια από τις λίγες περιπτώσεις που οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον παρακολουθήσουν για λίγη ώρα, τον είδαν να μπαίνει σε ένα σπίτι σε περιοχή κοντά στην Λ. Αλεξάνδρας, χρησιμοποιώντας μάλιστα κλειδιά.

Αρχικά οι Αστυνομικοί πίστεψαν πως ίσως μένει εκεί, με αποτέλεσμα να στήσουν… καραούλι. Ωστόσο γρήγορα διαπίστωσαν πως έκανε μέρες να εμφανιστεί.

Όταν πια εμφανίστηκε ξανά, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως εκεί δεν διαμένει ο ίδιος, αλλά μια συμπατριώτισσα του με την οποία είχε ερωτικό δεσμό και την επισκέπτονταν ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Η σύλληψη

Έτσι λοιπόν το περασμένο Σάββατο που πήγε να δει την ερωμένη του τον συνέλαβαν και στην συνέχεια διαπίστωσαν και την «καβάτζα» που έκρυβε τα ναρκωτικά, κάτι παραπάνω από 32 κιλά χασίς δηλαδή.

Ωστόσο από την έρευνα και την προανάκριση που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, διαπίστωσαν πως ο Αλβανός κακοποιός, εκτός από την διακίνηση ναρκωτικών, μεγάλο μέρος των χρημάτων που εξοικονομούσε προέρχονταν από τον έλεγχο παράνομων χαρτοπαικτικών λεσχών που έλεγχε ο ίδιος και η ομάδα του.

Άλλωστε κατά την σύλληψη του είχε επάνω του περίπου 10.000 ευρώ, ενώ στο διαμέρισμα που έκρυβε τα ναρκωτικά βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 22.000 ευρώ, όλα προερχόμενα είτε από τις παράνομες λέσχες είτε από το εμπόριο ναρκωτικών…

Πηγή: newsit.gr