Λίγες ώρες αφού έδωσαν στη δημοσιότητα κείμενο με το οποίο εξηγούν γιατί παρέλασαν αλά Monty Python, με silly walk, στη Νέα Φιλαδέλφεια, τα 10 κορίτσια έδωσαν στη δημοσιότητα και video από την προετοιμασία τους και το πως έφτασαν μπροστά από τους επίσημους, όταν και άρχισαν να μιμούνται το περπάτημα του Τζον Kλιζ στο θρυλικό σκετς The Ministry of Silly Walks.

Το video «ανέβηκε» στη σελίδα της εφημερίδας Πριν, στο Facebook.

Στο τριών λεπτών video αποκαλύπτεται πως προετοιμάστηκαν οι 10 κοπέλες που συμμετείχαν στην παρέμβαση, πως ξεκίνησαν την παρέλαση και πως ενήργησαν όταν βρέθηκαν μπροστά στους επίσημους. Οι οποίοι στην αρχή φαίνεται να χειροκροτούν από… κεκτημένη ταχύτητα και στη συνέχεια «παγώνουν».

Στο πρώτο κομμάτι του video, τα 10 κορίτσια φαίνονται να συζητούν, χωρίς να ακούγεται καθαρά τι λένε. Στη συνέχεια, μπαίνουν στην παρέλαση με «κανονικό» βήμα και όταν φτάνουν μπροστά στους επίσημους, αρχίζουν το silly walk που έγινε… viral.

Δείτε το νέο video από τη Νέα Φιλαδέλφεια

Τα 10 «ακούρδιστα στρατιωτάκια» της παρέλασης μιλούν τα ίδια για την παρέμβαση που έκαναν

Δείτε το βίντεο της ευρηματικής και πολυσυζητημένης παρέμβασης στην παρέλαση του δήμου Ν. Φιλαδέλφειας-Ν. Χαλκηδόνας που μοιράστηκαν μαζί μας τα "10 στρατιωτάκια της υπο-κριτικής τέχνης"

Gepostet von ΠΡΙΝ am Mittwoch, 30. Oktober 2019

Πηγή: newsit.gr