Νέα γυναικοκτονία συγκλονίζει τη χώρα – Επνιξε την 36χρονη σύζυγό του

Μεγάλωνει η λίστα με τις γυναικοκτονίες στην Ελλάδα. Αυτή τη φορά το έγκλημα έγινε στη Λακωνία, με θύτη και αυτή τη φορά έναν άνδρα που πίστευε ότι η γυναίκα του τον απατούσε

Η 15η γυναικοκτονία μέσα στο 2021 (η δεύτερη μέσα σε μια εβδομάδα μετά από εκείνη στην Πολίχνη) έγινε γνωστή το πρωί της Δευτέρας (06.12.2021). Ένας 40χρονος έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια τη γυναίκα του.

Το ζευγάρι καυγάδισε πριν ο 40χρονος άνδρας στραγγαλίσει με τα ίδια του τα χέρια τη σύζυγό του, τη μητέρα των δυο παιδιών του, τα οποία βρίσκονταν μέσα στο σπίτι την ώρα του φόνου!

Δράστης και θύμα ζούσαν στον Βλαχιώτη Λακωνίας, μαζί με τα δυο τους παιδιά, δυο αγόρια 8 και 10 ετών. Ποτέ το ζευγάρι από την Αλβανία δεν είχε απασχολήσει ούτε την τοπική κοινωνία ούτε και την αστυνομία. Ο 40χρονος ασχολούνταν με αγροτικές δουλειές.

Η γυναικοκτονία έγινε το βράδυ της Κυριακής (05.12.2021). Ο 40χρονος έπνιξε με τα χέρια του την άτυχη 36χρονη γυναίκα και στη συνέχεια ειδοποίησε την αστυνομία για το έγκλημά του, παραδόθηκε και ομολόγησε.

Στο ίδιο έργο θεατές

Και στη γυναικοκτονία στη Λακωνία το κίνητρο φαίνεται πως είναι η παθολογική ζήλια. Ο δράστης, στην πρώτη τους κατάθεση στους αστυνομικούς, ισχυρίστηκε ότι πίστευε πως η σύζυγός του είχε εραστή και πως του είπε “πάρε τα παιδιά και φύγε”.

Τις τελευταίες δυο μέρες, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, η ένταση ήταν μεγάλη ανάμεσα στο ζευγάρι. Το βράδυ της Κυριακής και ενώ είχαν βάλει τα παιδιά τους για ύπνο, ο 40χρονος και η 36χρονη ξάπλωσαν αλλά ξέσπασε ανάμεσά τους άλλος ένας καυγάς.

Ο δράστης ισχυρίστηκε ότι η γυναίκα του τον έβρισε. “Είναι δυνατόν αυτή να βρίσει εμένα;” φέρεται να είπε στους αστυνομικούς. Κι επειδή θεωρούσε ότι η 36χρονη ήθελε να τον αφήσει γιατί είχε εραστή, με τα παιδιά τους μέσα στο σπίτι, τη στραγγάλισε με τα ίδια του τα χέρια!

Και αφού σκότωσε τη γυναίκα, έφυγε από το σπίτι και άρχισε να γυρνάει στην περιοχή. Ώρες αργότερα, τηλεφώνησε στην αστυνομία και ομολόγησε τη δολοφονία, δηλώνοντας μετανιωμένος. “Πρέπει να έχω σκοτώσει τη γυναίκα μου” είπε και τους έδωσε τη διεύθυνση του σπιτιού του, όπου και τον συνέλαβαν.

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης

Πηγή: newsit.gr